Συνεργασία Jason Derulo με SHOUSE

Written by on November 7, 2022

Jason Derulo και SHOUSE κυκλοφορούν το απόλυτο dancefloor anthem “Never Let You Go”!

H δύναμη στους αριθμούς είναι τεράστια με τα δύο ονόματα να έχουν πάνω από 50 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στις μουσικές πλατφόρμες.

Οι SHOUSE με την τεράστια χορευτική τους επιτυχία «Love Tonight» έχουν ξεπεράσει το 1,5 δισεκατομμύριο streams! Ένα τραγούδι που έφτασε στο top10 σε 16 χώρες, έγινε #1 στα Billboard Dance charts και #1 US Mediabase Dance Radio Airplay Top 100. Έχει δε γίνει χρυσό, πλατινένιο και διαμαντένιο σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας που έχει γίνει 3 φορές πλατινένιο!

Το «Won’t Forget You» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022 έχει πάνω από 100 εκατομμύρια streams και 2,5 εκατομμύρια Shazam. Ο Derulo χρησιμοποιούσε το “Won’t Forget You” στα socials και συμπεριέλαβε το τραγούδι στις ζωντανές του εμφανίσεις, προετοιμάζοντας τους φανατικούς θαυμαστές του για την επερχόμενη κυκλοφορία αυτής της νέας έκδοσης, “Never Let You Go”.

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που παρουσιάζω το «Never Let You Go» στους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο. Ήταν μια τόσο διασκεδαστική εμπειρία να δουλεύω με τους SHOUSE και ανυπομονώ να αρχίσουν τα vibes να ταρακουνούν το πλανήτη», είπε ο Derulo.

Με το “Never Let You Go”, ο Jason Derulo έχει μεταμορφώσει ένα μελαγχολικό dancefloor hook για τις φιλίες που διαρκούν για πάντα σε ένα ποπ αριστούργημα αγάπης και επιθυμίας, ικανό να απλωθεί σε όλο το πλανήτη


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist