Συγκίνηση στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Fifth Harmony

Written by on May 18, 2018

Για τελευταία φορά ανέβηκαν μαζί στη σκηνή οι Fifth Harmony.

Οι Fifth Harmony πραγματοποίησαν την τελευταία συναυλία τους ως συγκρότημα και αποχαιρέτησαν οριστικά το κοινό τους.

Η απόφαση για τη διάλυση του σχήματος, ένα από τα πιο επιτυχημένα girl bands της εποχής μας, ήταν ειλημμένη. Τα σενάρια άρχισαν να διαδίδονται αμέσως μετά την κυκλοφορία του τρίτου και τελευταίου ολοκληρωμένου άλμπουμ των Fifth Harmony, τον Αύγουστο του 2017 και επανέρχονταν συνεχώς στην επιφάνεια.

Στις 19 Μαρτίου 2018, η Ally Brooke, η Lauren Jauregui, η Normoni Kordei και η Dinah Jane ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν τους δρόμους τους και ότι θα εστιάσει η καθεμία στην ανάπτυξη της προσωπικής καριέρας της.

Παρ’ όλα αυτά, οι Fifth Harmony είχαν προγραμματισμένη μία σειρά συναυλιών τις οποίες πραγματοποίησαν κανονικά, έχοντας ακυρώσει μόνο τις εμφανίσεις τους στην Αυστραλία.

Oι Fifth Harmony ανέβηκαν για τελευταία φορά στη σκηνή ως ομάδα την Παρασκευή 11 Μαΐου, στην Τάμπα της Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες και αναμφίβολα ήταν μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά τόσο για τις τέσσερις κοπέλες όσο και για τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές τους.

Στη συναυλία ήταν διάχυτη η συγκίνηση, αλλά και ο ενθουσιασμός. Το μεγάλο φινάλε δόθηκε με μία τελευταία αγκαλιά, σε μία στιγμή που άγγιξε τους πάντες.

Αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας, τα μέλη των Fifth Harmony δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες φωτογραφίες από τα παρασκήνια τις οποίες συνόδευσαν με τρυφερά μηνύματα.

«Για πάντα. Σας αγαπώ περισσότερο από ό,τι νομίζετε. Ευχαριστώ το Θεό για όλο αυτό», έγραψε η Normani Kordei.

Η Ally Brooke περιορίστηκε σε ένα «σας αγαπώ».

Η Lauren Jauregui προτίμησε να γράψει μόνο ένα «σας ευχαριστώ».

 

Οι Fifth Harmony δεν έχουν αποκαλέσει επίσημα «διάλυση» την επόμενη συγκροτήματος. Υποστήριξαν ότι θα κάνουν ένα διάλειμμα μετά την ολοκλήρωση των συναυλιακών υποχρεώσεών τους για να ξεκινήσει η καθεμία την ατομική καριέρα της.

Ωστόσο δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για επανασύνδεση.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist