Σαρώνει παγκοσμίως το «Sicko Mode» του Travis Scott

Written by on December 14, 2018

Το «Sicko Mode» έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.

Ο δίσκος που εξέπληξε θετικά ολόκληρη τη μουσική βιομηχανία το 2018 ήταν το «ASTROWOLD» του Travis Scott.

Το single «Sicko Mode» ανανεώνεται με τη συμμετοχή του Drake και συνοδεύεται από ένα ψυχεδελικό βίντεο όπου οι δύο καλλιτέχνες κρατούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ταξιδεύουν μέσα από παραισθήσεις, σε ένα video clip γεμάτο παράξενες σκηνές, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια των Dave Meyers και Travis Scott.

Το πλατινένιο τραγούδι αναφέρεται στιχουργικά στο εργασιακό ήθος των καλλιτεχνών της rap, δείχνοντας πως είναι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, καθώς δεν ακολουθεί την πεπατημένη και εύκολη επιτυχία των «diss tracks», όπως συνηθίζεται στο είδος.

Το άλμπουμ «ASTROWORLD» του Travis Scott κατάφερε να βρεθεί και να παραμείνει στη κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200» για δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Πρόσφατα, το single «Sicko Mode» κατάφερε να εισβάλλει στο airplay του μεγαλύτερου pop ραδιοφώνου της Νέας Υόρκης, του «Z100».

Travis Scott - STOP TRYING TO BE GOD (video) - Hit Channel

Το «Sicko Mode» έχει σπάσει κάθε ρεκόρ που έχει επιτευχθεί από ανάλογο τραγούδι:

Είναι στο Νο. 2 του ελληνικού Spotify, στο Νο. 6 του παγκόσμιου chart στο Spotify και έχει παραμείνει στο Top 50 σε όλες τις χώρες του κόσμου για 16 εβδομάδες, ενώ μετρά περισσότερα από 600 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το «Sicko Mode» είναι τρεις εβδομάδες στο μεγαλύτερο playlist του Spotify, το «Today’s Top Hits» και 16 εβδομάδες στο μεγαλύτερο hip-hop playlist της πλατφόρμας, το «RapCaviar». Επιπλέον, το single έφτασε στο Νο. 2 του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και έχει διανύσει 16 εβδομάδες στο συγκεκριμένο chart.

Το «Sicko Mode» ανέβηκε στο Νο. 1 των αμερικανικών urban ραδιοφώνων και στο Νο. 1 του αμερικανικού Shazam (Νο. 17 παγκοσμίως), ενώ το επίσημο video clip του διαθέτει ήδη 91 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το άλμπουμ «ASTROWORLD» του Travis Scott κυκλοφορεί από την Epic Records / Sony Music σε όλα τα δισκοπωλεία σε CD και βινύλιο, καθώς και σε όλες τις επίσημες ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist