Ο Robbie Williams δεν πιστεύει ότι τα τραγούδια του θα φτάσουν ξανά στο No. 1

Written by on December 1, 2020

«Εκείνες οι ημέρες έχουν περάσει».

Ο Robbie Williams αμφιβάλλει ότι θα καταφέρει να φτάσει ξανά στην κορυφή των charts με κάποιο τραγούδι του.

Σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου χριστουγεννιάτικου τραγουδιού του «Can’t Stop Christmas», ο 46χρονος τραγουδιστής δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως θα είναι ξανά υποψήφιος για το No. 1 στην καριέρα του με κάποιο single.

«Δεν ανήκω σε αυτήν την περίπτωση, οπότε πιστεύω ότι εκείνες οι ημέρες που ήμουν στα singles, ψηλά στα charts των singles, έχουν περάσει», είπε ο Robbie Williams σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Virtual Coffee Break» του Smooth Radio.

«Τώρα είμαι κατά κάποιον τρόπο άνθρωπος των άλμπουμ, το οποίο είναι υπέροχο. Όμως δεν βλέπω καν τα charts τώρα. Και δεν θα σκεφτόμουν καν ότι θα έφτανα οπουδήποτε κοντά εκεί (στην κορυφή)», συνέχισε.

«Όμως αν το έκανα θα ήταν χριστουγεννιάτικο θαύμα και θα ήμουν πολύ ευγνώμων», τόνισε.

Robbie Williams - Mundial - World Cup 2018 - Opening Ceremony - Hit Channel

Το πρώτο και μοναδικό single του Robbie Williams που έχει φτάσει στο No. 1 των βρετανικών charts την περίοδο των Χριστουγέννων ήταν η συνεργασία του με τη Nicole Kidman σε μία διασκευή του κλασικού τραγουδιού «Somethin’ Stupid», που κυκλοφόρησε το 2001.

Ο Robbie Williams έχει στο ενεργητικό του ως σόλο τραγουδιστής επτά singles που έχουν ανέβει στην πρώτη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου, με τελευταίο το «Party Like A Russian» τον Οκτώβριο του 2016.

Ωστόσο διαθέτει ένα εκπληκτικό σερί από πρωτιές με τις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές του, καθώς την κορυφή του βρετανικού chart έχουν κατακτήσει 13 από τα 15 σόλο άλμπουμ του, με τα υπόλοιπα δύο να έχουν αναρριχηθεί μέχρι τη δεύτερη θέση.

Το τελευταίο άλμπουμ του που αντίκρισε την κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν το χριστουγεννιάτικο «The Christmas Present» τον Δεκέμβριο του 2019.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist