Ο Kanye West ακύρωσε την εμφάνισή του στο «Coachella»

Written by on April 13, 2022

Η απρόβλεπτη συμπεριφορά του Kanye West τους τελευταίους μήνες είχε δημιουργήσει από την αρχή ερωτηματικά για την τύχη της εμφάνισή του στο «Coachella».

Ο Kanye West ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή του στο φεστιβάλ «Coachella».

Την είδηση μετέδωσε πρώτο το TMZ και την επιβεβαίωσε μία πηγή στο Variety. Οι εκπρόσωποι του ράπερ δεν έχουν απαντήσει ακόμα στα αιτήματα για σχόλια.

Ο Kanye West ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην τρίτη και τελευταία ημέρα του προγράμματος του μουσικού φεστιβάλ την Κυριακή 17 και 24 Απριλίου. Στις δύο πρώτες ημέρες του «Coachella» θα είναι επικεφαλής αντίστοιχα ο Harry Styles και η Billie Eilish.

Αν και δεν δόθηκε κάποιος συγκεκριμένος λόγος για την ακύρωση της συμμετοχή του Kanye West στο «Coachella», η είδηση δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς η απρόβλεπτη συμπεριφορά του 44χρονου ράπερ τους τελευταίους μήνες έθεσε ερωτηματικά για την εμφάνισή του ακόμα και όταν αυτή ανακοινώθηκε.

Το «Coachella» ουσιαστικά είχε λάβει τα μέτρα του το ενδεχόμενο, τοποθετώντας τους τιτάνες της EDM σκηνής Swedish House Mafia σε μία απροσδιόριστη θέση στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Το όνομά τους αναγραφόταν στο κάτω μέρος της αφίσας του προγράμματος της φετινής διοργάνωσης, χωρίς να διευκρινίζεται σε ποια από τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ θα πάρουν μέρος.

Kanye West

Κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Travis Scott θα συνόδευε τον Kanye West στην εμφάνισή του στο «Coachella», αλλά το TMZ αναφέρει ότι ο 30χρονος ράπερ δεν θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ.

Ο Travis Scott κρατάει χαμηλούς τόνους μετά την πολύνεκρη τραγωδία στο δικό του «Astroworld Festival» στο Χιούστον του Τέξας στις 5 Νοεμβρίου 2021, όπου δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν.

 

Τον Φεβρουάριο, ο Kanye West είχε απειλήσει ότι θα αποχωρούσε από το «Coachella» αν η Billie Eilish δεν ζητούσε συγγνώμη από τον Travis Scott.

Ο Kanye West έχει εμφανιστεί δημοσίως με εξοστρακισμένες προσωπικότητες όπως ο Marilyn Manson, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, και ο DaBaby, ο οποίος προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με τα ομοφοβικά σχόλιά του.

Ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε από το πρόγραμμα του φετινού «Coachella», το 2016 ο Kanye West είχε ακυρώσει τις τελευταίες συναυλίες της περιοδείας του το 2016 και λίγο αργότερα νοσηλεύτηκε για λόγους ψυχικής υγείας.

Πρόσφατα δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ο Kanye West ανέφερε ότι «φεύγει για να ζητήσει βοήθεια», ωστόσο εκπρόσωπος του Ye χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες φήμες «ανακριβείς».

Το «Coachella» του 2022, το οποίο είναι ήδη sold out, θα πραγματοποιηθεί στη συνήθη τοποθεσία του, στο «Empire Polo Ground» στο Indio της Καλιφόρνιας. Το φεστιβάλ δεν είχε διεξαχθεί το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας.

Πηγή:hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist