Ο Harry Styles θέλει να γίνει ο επόμενος James Bond

Written by on November 8, 2019

Το ρόλο του James Bond ενδιαφέρεται να υποδυθεί ο Harry Styles.

Ο Harry Styles πρότεινε να γίνει ο επόμενος James Bond.

Ο τραγουδιστής του «Sign of The Times», πρώην μέλος των One Direction επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρεται να υποδυθεί το θρυλικό ρόλο, αφού ο Daniel Graig έχει γνωστοποιήσει ότι στην επερχόμενη ταινία «No Time To Die» θα κάνει την τελευταία εμφάνισή του ως ο θρυλικός σούπερ – κατάσκοπος.

Σε συνέντευξή του στο «Hits Radio» ο Άγγλος τραγουδιστής είπε: «Ναι, εννοώ, ποιος δεν θα ήθελε να γίνει Bond; Μεγάλωσα βλέποντας τις ταινίες. Ξέρετε, τον αγάπησα όταν ήμουν παιδί. Πιστεύω λοιπόν ότι κατά κάποιον τρόπο είναι το όνειρο του καθενός, έτσι;» ανέφερε.

Ο Harry Styles, ο οποίος έκανε ντεμπούτο ως ηθοποιός στην ταινία «Dunkirk» (Δουνκέρκη) του Christopher Nolan, τώρα εντάσσεται στην ομάδα των Idris Elba, James Norton και Cillian Murphy, οι οποίοι έχουν συνδεθεί με το ρόλο του Βρετανού πράκτορα.

Στην ίδια συνέντευξη ο Harry Styles μίλησε για το καινούργιο single του με τίτλο «Lights Up» διευκρινίζοντας ότι είναι εμπνευσμένο από την ανακάλυψη του εαυτού του τα τελευταία χρόνια.

«Αλλά για μένα, είναι πολύ απελευθερωτικό… αφορά την αυτοανάλυση και αυτοανακάλυψη, όπως η ελευθερία» τόνισε.

Το «Lights Up», που προμηνύει το άλμπουμ «Fine Line», είναι σε παραγωγή του Tyler Johnson σε συνεργασία με τον Kid Harpoon (Tom Hull). Οι δύο μαζί με τον Harry Styles υπογράφουν και την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist