Ο David Guetta στέφθηκε ο Νο.1 DJ στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Written by on October 22, 2021

Ο David Guetta εντάσσεται στην ελίτ των DJs που έχουν κερδίσει την πρώτη θέση στην ψηφοφορία για τους Top 100 DJs τουλάχιστον τρεις φορές.
Ο David Guetta στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Νο. 1 DJ στον κόσμο, μετά την επικράτησή του στην ετήσια δημοσκόπηση του DJ Mag για τους Top 100 DJs του 2021.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ DJ, ο οποίος ξεκίνησε από τα underground house clubs και έφτασε στην κορυφή των pop charts, έχει κερδίσει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο βραβείο τρεις φορές.

Ο David Guetta δήλωσε για τη νίκη – ορόσημο: «Είμαι τόσο υπερήφανος που είμαι μέρος αυτής της εκπληκτικής βιομηχανίας και δεν μπορώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσοι με ψήφισαν για δεύτερη συνεχή χρονιά ως τον Νο.1 DJ τους. Αυτό σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Δούλεψα πολύ σκληρά φέτος, ανεβάσαμε το “United at Home” σε νέα επίπεδα, ξαναβρεθήκαμε επιτέλους στο dance floor και κυκλοφόρησα περισσότερη μουσική από ποτέ».

«Ήταν καταπληκτικό που έπαιξα ξανά νέα μουσική ζωντανά και η ενέργεια και οι αντιδράσεις του κοινού είναι αυτά που με κρατάνε όρθιο μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Η μουσική είναι το πάθος μου και το γεγονός ότι μπορώ να τη ζω καθημερινά το οφείλω στους θαυμαστές μου», συνέχισε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου και όλους τους καλλιτέχνες και τους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάστηκα τον τελευταίο χρόνο. Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους τους DJs που έχουν υποστηρίξει τη μουσική μου», είπε.

«Έχουμε δημιουργήσει μια κουλτούρα με τον “Future Rave” ήχο μου μαζί με τον MORTEN και το “Future Rave 2.0” είναι καθ’ οδόν. Από τη στιγμή που επέστρεψα στη σκηνή, στα clubs και στα φεστιβάλ, έχω την αίσθηση ότι η dance και η ηλεκτρονική μουσική επιστρέφουν πιο δυνατές από ποτέ», κατέληξε ο David Guetta.
Η πανδημία του COVID-19 επηρέασε αρνητικά πολλές πτυχές της διεθνούς ηλεκτρονικής dance μουσικής σκηνής (EDM), αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει κλονίσει τον ενθουσιασμό των οπαδών της dance μουσικής, καθώς στη φετινή ψηφοφορία για τους Top 100 DJs συμμετείχε ο απίστευτος αριθμός του 1,3 εκατομμυρίου ανθρώπων, καθιστώντας το Top 100 DJs τη μεγαλύτερη μουσική δημοσκόπηση στον κόσμο.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας Top 100 DJs ανακοινώθηκαν ζωντανά στη σκηνή των Top 100 DJs Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο «AFAS Live» του Άμστερνταμ.

Οι παρευρισκόμενοι και τα εκατομμύρια των θεατών που παρακολούθησαν τη ζωντανή μετάδοση σε όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εμφανίσεις των Afrojack, Alan Walker, Armin van Buuren, Avalan, Christina Novelli, Don Diablo, Carnage/GORDO, Mariana BO, MORTEN, Oliver Heldens και W&W.

Ο David Guetta εντάσσεται μαζί με τους Martin Garrix, Tiësto και Armin van Buuren στην ελίτ των DJs που έχουν κερδίσει την πρώτη θέση στην ψηφοφορία για τους Top 100 DJs τρεις ή περισσότερες φορές. Ο David Guetta είναι ένας παγκόσμιος πρεσβευτής της ηλεκτρονικής dance μουσικής σκηνής που συνεχίζει να καινοτομεί και να επιτυγχάνει ορόσημα που λίγοι άλλοι μπορούν.

Το 2021 αποτελεί το πέμπτο έτος της μακροχρόνιας συνεργασίας του Top 100 DJs με τη UNICEF, την κορυφαία οργάνωση για τα παιδιά παγκοσμίως.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους, το DJ Mag έχει κινητοποιήσει τους κορυφαίους DJs του κόσμου ώστε να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το έργο της UNICEF. Επιπλέον, το DJ Mag έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 90.000 λίρες Αγγλίας για τη φιλανθρωπική οργάνωση. Με τα χρήματα αυτά, η UNICEF έχει χορηγήσει εμβόλια για την προστασία περισσότερων από ένα εκατομμύριο παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Κάθε Σάββατο στις 24:00 ο κορυφαίος dj και παραγωγός του πλανήτη είναι στον ΖΟΟ 90.8 με το DAVID GUETTA RADIO SHOW!

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist