Ο Charlie Puth ολοκληρώνει την τριλογία των νέων singles με το «Cheating On You»

Written by on October 2, 2019

Μία μελαγχολική βόλτα στη βροχερή Νέα Υόρκη με τον Charlie Puth.

Ο Charlie Puth αποκαλύπτει την τρίτη κυκλοφορία του για τη φετινή χρονιά, το single «Cheating On You» που κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music.

«Αυτό το τραγούδι δεν αφορά κάποιο άτομο, αφορά κάποιο συναίσθημα που δεν ένιωσα ποτέ», είναι το μήνυμα που στέλνει ο 27χρονος Αμερικανός στην αρχή του music video για το τραγούδι, που γυρίστηκε στη φθινοπωρινή Νέα Υόρκη με τη σκηνοθεσία του Tyler Yee.

Ο Charlie Puth έχει επιμεληθεί προσωπικά την παραγωγή, ενώ έχει υπογράψει το «Cheating On You» μαζί με τον J Kash.

«Ξεκίνησε με ένα φιλί στον καναπέ της μητέρας σου. Το 2012 δεν ήταν τίποτα σοβαρό, όμως μετά αρχίσαμε να ερωτευόμαστε», τραγουδά ο Charlie και συνεχίζει: «Το ξέρω, είπα αντίο και το είπες κι εσύ, μωρό μου, αλλά όταν την αγγίζω, νιώθω ότι σε απατάω… Νόμιζα ότι θα ήμουν καλύτερα όταν έβρισκα κάτι νέο, αλλά όταν την αγγίζω, νιώθω ότι σε απατάω…»

Το «Cheating On You» συμπληρώνει την τριλογία των νέων singles που υποσχέθηκε ο Charlie Puth.

Η αρχή έγινε catchy hit «Mother» που χαρακτηρίστηκε από το «People» ως «anthem για τον επαναστατικό εφηβικό έρωτα» και συγκέντρωσε 9,7 εκατομμύρια streams μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Το Σεπτέμβριο ακολούθησε το «I Warned Myself», για το οποίο το «The Fader» έγραψε πως αποτελεί «κλασικό δείγμα του Puth από κάθε άποψη». Το  «I Warned Myself» έχει ξεπεράσει τα 34 εκατομμύρια streams, με το video clip του να μετρά 18 εκατομμύρια προβολές.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist