Ο «κακός εαυτός» της Shakira αποκαλύφθηκε μέσα από ένα περιστατικό

Written by on October 11, 2022

Οι υπάλληλοι που απέλυσε αποφάσισαν να μιλήσουν για όσα συνέβησαν.

Ήταν αρχές του καλοκαιριού όταν κυκλοφόρησαν τα νέα ότι η Shakira χώρισε με τον Gerard Pique. Οι φήμες περί απιστίας είχαν αρχίσει λίγο πριν, ενώ, όταν κορυφώθηκαν, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με τη νέα του σύντροφο.

Οι πληροφορίες έλεγαν πως η 45χρονη τραγουδίστρια εκνευρίστηκε με τον πρώην σύζυγό της, καθώς είχαν κάνει μία συμφωνία μεταξύ τους να μην εμφανιστούν με νέους συντρόφους τόσο γρήγορα και εκείνος δεν πρόσεχε.

Τα νεύρα της Shakira τα πλήρωσε ο μάγειρας

Πρόσφατα, τα διεθνή Μέσα άρχισαν να αναφέρουν πως η Shakira απέλυσε έναν εργαζόμενο του σπιτιού της. Όχι επειδή έκανε κάτι σοβαρό ή επειδή τέλος πάντων ήταν κακός στη δουλειά του, αλλά γιατί αρνήθηκε να ζεστάνει ένα κομμάτι κοτόπουλο. Ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως αναφέρει ένα νέο ντοκιμαντέρ για την τραγουδίστρια.

Στο Equipo de Investigacion του Javier Ceriani εμφανίστηκαν δύο πρώην υπάλληλοι της Shakira που δεν είχαν να πουν για εκείνη και τα καλύτερα λόγια. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, η τραγουδίστρια ζητούσε από τον έναν αυτό σεφ να μαγειρεύει όχι μόνο για εκείνη αλλά και 17 άλλους εργαζόμενούς της κάθε μέρα.

«Ήταν κάποια στιγμή αργά τη νύχτα και εκείνος ήταν πολύ κουρασμένος. Η Shakira του ζήτησε να της ζεστάνει ένα κοτόπουλο και ο σεφ της απάντησε ‘Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω πια. Δε θα ζεστάνω το κοτόπουλο. Μαγειρεύω για 17 ανθρώπους όλη τη μέρα. Δεν μπορώ άλλο’. Οπότε, η Shakira του είπε ‘Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλα’», είπε η σύζυγος του σεφ.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist