Οι Scorpions ρόκαραν στο Καλλιμάρμαρο (photos)

Written by on July 17, 2018

Οι Scorpions κράτησαν την υπόσχεσή τους και έδωσαν μία ιστορική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

«Καλησπέρα Αθήνα». Με τις λέξεις αυτές ξεκίνησε ο Klaus Meine τη μεγάλη συναυλία των Scorpions με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (KOA) στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουλίου.

O Meine είπε ότι είναι τιμή του να παίζει σε αυτό το στάδιο, καλωσορίζοντας στη σκηνή την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, που υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, ερμήνευσαν ορχηστρικά το «Days Of Glory».

Στη συναυλία που πραγματοποιείται στο Καλλιμάρμαρο, υπό τον τίτλο «Once in a Lifetime», οι παλαίμαχοι της ροκ σκηνής, που έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα, με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, παρουσίασαν με συμφωνικό ήχο μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους της μπάντας.

Με τη χθεσινή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, οι Scorpions δημιούργησαν μία γέφυρα μεταξύ της ροκ και της συμφωνικής μουσικής. Η μουσική συνάντηση των Scorpions και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ακολουθεί το μουσικό αποτύπωμα του Christian Kolonovits και τη συναυλία που έδωσαν οι Γερμανοί ρόκερ με τη Φιλαρμονική του Βερολίνου.

Για πρώτη φορά επίσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει δύο από τα πιο διάσημα τραγούδια των Scorpions με τη συμμετοχή παιδικής χορωδίας

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε το θρυλικό συγκρότημα για ένα δίωρο εκρηκτικό live.

Φωτογραφίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Φωτογραφίες: Eurokinissi


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist