Οι Portugal. The Man συνεχίζουν την επέλαση με το «Tidal Wave»

Written by on October 31, 2018

Άλλο ένα ακαταμάχητο τραγούδι από τους Portugal. The Man.

Μετά την τεράστια επιτυχία, στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, του «Feel It Still», οι Portugal. The Man συνεχίζουν την επέλασή τους με το single «Tidal Wave».

Το video clip του «Tidal Wave» ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με το γραφείο «Wieden+Kennedy», οι οποίοι ανέλαβαν και το μουσικό βίντεο για το «Feel It Still». Οι πήλινοι χαρακτήρες του «claymation» είναι δουλειά του διάσημου Βρετανού καλλιτέχνη Lee Hardcastle.

Η «Wieden+Kennedy» σχεδιάζουν επίσης τα t-shirts που φορούν οι Portugal. The Man στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, τα projections των συναυλιών τους, μέχρι και designer τσιγάρα χαλαρωτικού τύπου.

Το «Tidal Wave» είναι άλλη μία πρόταση του συγκροτήματος από το χρυσό άλμπουμ «Woodstock», ενόσω τo «Feel It Still» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του:

Κέρδισε τον τίτλο για την «Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Γκρουπ» στα εξηκοστά Βραβεία Grammy, έγινε τρεις φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και πλατινένιο σε άλλες 27 χώρες του πλανήτη, ενώ παρέμεινε Νο. 1 στο Shazam των ΗΠΑ για δύο μήνες και στο Νο. 2 διεθνώς για ένα μήνα.

Επιπλέον, το «Feel It Still» κυριάρχησε στην πρώτη θέση του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα επί εννέα συνεχόμενες εβδομάδες και διατηρείται σταθερά στο Top 3  της κατάταξης.

Το single «Tidal Wave» και ο δίσκος «Woodstock» κυκλοφορούν από την Atlantic Records / Warner Music.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist