Οι HAIM αποκαλύπτουν το remix του «Gasoline» με την Taylor Swift

Written by on February 21, 2021

Νέες εκδοχές για δύο από τα τραγούδια του άλμπουμ τους «Women In Music Pt. III» παρουσιάζουν οι HAIM.

Οι HAIM ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Taylor Swift για να δώσουν νέα πνοή στο τραγούδι τους «Gasoline».

Η πρωτότυπη έκδοση του τραγουδιού συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Women In Music Pt. III» των HAIM, το οποίο κυκλοφόρησε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η τρίτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του γυναικείου συγκροτήματος ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα άλμπουμ του 2020.

Το «Women In Music Pt. III» συνάντησε τις προσδοκίες και με την κυκλοφορία του απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για τους ειλικρινείς και ευάλωτους στίχους της και για τον πειραματισμό στη μουσική του με μια ευρεία γκάμα ειδών.

Ως επιστέγασμα της καθολικής αποδοχής, οι HAIM έλαβαν δύο υποψηφιότητες εν όψει των φετινών Βραβείων Grammy. Το «Women In Music Pt. III» διεκδικεί το περίοπτο βραβείο του Άλμπουμ της Χρονιάς και το τραγούδι «The Steps» είναι υποψήφιο για την Καλύτερη Rock Ερμηνεία.

 

Το «Gasoline» είναι ένα ερωτικό κομμάτι που περιγράφει μια δυσλειτουργική σχέση.

«Από τότε που κυκλοφόρησε το “Women In Music Pt. III” τον Ιούνιο, η Taylor πάντα μας έλεγε ότι το “Gasoline” ήταν το αγαπημένο της. Οπότε όταν σκεφτόμασταν τρόπους να φανταστούμε από την αρχή μερικά από τα κομμάτια του δίσκου, τη σκεφτήκαμε αμέσως», εξηγούν οι HAIM.

«Έφερε τόσο εκπληκτικές ιδέες και νέες εικόνες στο τραγούδι και του έδωσε πραγματικά μια νέα ζωή. Σε ευχαριστούμε Taylor Swift που πρόσθεσες την απίστευτη φωνή και το πνεύμα σου σε ένα τραγούδι που σημαίνει πολλά για εμάς», τονίζουν.

«Ακυρώστε το DNA τεστ. Είμαι η τέταρτη αδερφή Haim και αυτό το τραγούδι είναι μόνη απόδειξη που χρειάζομαι», αστειεύτηκε η Taylor Swift σε ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram.

Το remix του «Gasoline» είναι η δεύτερη συνεργασία της Este, της Danielle και της Alana με την Taylor Swift. Οι τρεις αδερφές είχαν συμμετάσχει προηγουμένως στο επικό τραγούδι «No Body No Crime» στο πρόσφατο άλμπουμ «Evermore» της pop star.

Παράλληλα, οι HAIM παρουσιάζουν επίσης μία νέα έκδοση του τραγουδιού «3am» από το άλμπουμ «Women In Music Pt. III», όπου συνεργάζονται με τον Αμερικανό μουσικό Thundercat.

«Γνωρίζουμε τον Thundercat από το 2013 και από τότε συζητούσαμε πάντα να συνεργαστούμε σε κάτι. Έτσι τον περασμένο Δεκέμβριο, ήμασταν στο στούντιο δουλεύοντας σε ένα cover και στο τέλος της ηχογράφησης η Este ανέφερε ότι πάντα φανταζόμασταν το “3am” ως ντουέτο», αναφέρει το συγκρότημα.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist