Οι Coldplay για μία μόνο ημέρα στα «Village Cinemas»

Written by on November 15, 2018

Ένα μοναδικό οδοιπορικό στην εικοσαετή πορεία των Coldplay.

Οι Coldplay κυκλοφορούν στις 7 Δεκεμβρίου από την Parlophone Records / Warner Music το νέο άλμπουμ «Live in Buenos Aires», με την ειδική έκδοση να περιέχει δύο DVD: Το «Live in Sao Paolo» και την ταινία «Α Head Full Of Dreams».

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια της 18μηνης περιοδείας «Α Head Full Of Dreams World Tour» των Coldplay, κατά την οποία τραγούδησαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους μπροστά σε 5,5 εκατομμύρια κόσμου.

H ταινία «A Head Full Of Dreams» θα προβληθεί για μία μόνο ημέρα, στις 14 Νοεμβρίου, σε κινηματογράφους παγκοσμίως, αλλά και στα «Village Cinemas» στην Ελλάδα.

Το φιλμ ακολουθεί τους Coldplay από τα πρώτα βήματα της καριέρας του στις pub του Camden μέχρι σήμερα, όπου και είναι μία από τις σπουδαιότερες μπάντες του πλανήτη, με sold out live εμφανίσεις στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου.

Η «καρδιά» της ταινίας ανήκει φυσικά στην απόλυτα στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των μελών του συγκροτήματος, μία σχέση που αποτελείται από πολλά highs και μερικά lows.

H επιμέλεια ανήκει στον Mat Whitecross, σκηνοθέτη μεταξύ άλλων και του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ «Supersonic» για τους Oasis, που είναι μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Για την ακρίβεια πριν καν σχηματίσουν το συγκρότημα. Από την πρώτη κιόλας πρόβα τους σε ένα φοιτητικό δωμάτιο, ο Whitecross ήταν εκεί για να καταγράψει τη μουσική και τη δυνατή σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους.

Το φιλμ περιέχει εκτενές αρχειακό υλικό, που δεν έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα, καθώς και live footage, αποτελώντας έτσι την κορύφωση της καριέρας των Coldplay μέχρι σήμερα.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CFM 99.9

Ο σταθμος σε ενταση!

Current track
TITLE
ARTIST