Κάντε δωρεά και κερδίστε εισιτήρια για τις συναυλίες της Beyoncé με τον JAY-Z

Written by on June 6, 2018

Τα δωρεάν εισιτήρια είναι ένα κίνητρο που εμπνεύστηκαν η Beyoncé και ο JAY-Z προκειμένου να παρακινήσουν το κοινό να προβεί σε φιλανθρωπικές δωρεές.

Η Beyoncé και ο JAY-Z προσφέρουν στο κοινό δωρεάν εισιτήρια για την επερχόμενη, κοινή περιοδεία τους «On The Run II», αλλά με έναν όρο.

Σύμφωνα με τον Ivy McGregor, το διευθυντή φιλανθρωπίας και εταιρικών σχέσεων στην εταιρεία Parkwood Entertainment της «Queen Bey», όποιος θέλει δωρεάν εισιτήριο για μία από τις συναυλίες του διάσημου ζευγαριού της μουσικής βιομηχανίας, πρέπει να καταθέσει χρηματική δωρεά σε συγκεκριμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Οι δύο super stars έχουν προχωρήσει σε αυτή την πρωτοβουλία σε συνεργασία με δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

O πρώτος είναι o «The Prince’s Trust», o οποίος επικεντρώνεται στην παροχή στήριξης στους νέους και έχει εγκριθεί από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο. Η δεύτερη φιλανθρωπική οργάνωση είναι το «Global Citizen», που αναλαμβάνει δράσεις για την αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας και με την οποία η Beyoncé έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Όσα μέλη του κοινού εγγραφούν είτε καταθέσουν δωρεά σε αυτούς τους δύο φορείς θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση εισιτηρίων για επιλεγμένες ημερομηνίες του ευρωπαϊκού σκέλους στην περιοδεία της Beyoncé και του JAY-Z.

«Οι ενωμένες προσπάθειες του BeyGOOD / DoGood μαζί με τους καταπληκτικούς συνεργάτες μας, The Prince Trust και Global Citizen, σας καλούν να υψώσετε τις φωνές σας, να απλώσετε τα χέρια σας και να μοιραστείτε τη δημιουργικότητά σας ως ενεργές και θετικές δυνάμεις για το καλό», δήλωσε ο McGregor.

Η Beyoncé και ο JAY-Z φημίζονται για το φιλάνθρωπο πνεύμα τους.

Η 36χρονη τραγουδίστρια έχει στηρίξει πολυάριθμες πρωτοβουλίες. Η πιο πρόσφατη δωρεά της έγινε μετά τη φαντασμαγορική εμφάνιση της στο φετινό «Coachella», όταν παραχώρησε 100.000 δολάρια (περ. 85.300 ευρώ) σε επιλεγμένα Ιστορικά Κολέγια και Πανεπιστήμια των Μαύρων (HBCUs).

Ο 48χρονος ράπερ έχει δωρίσει χρήματα σε πολλούς φιλανθρωπικούς σκοπούς όλα αυτά τα χρόνια. μεταξύ άλλων, έχει τροφοδοτήσει με πόσιμο νερό επιλεγμένες κοινότητες στην Αφρική και έχει ενισχύσει τις προσπάθειες ανακούφισης του Πουέρτο Ρίκο μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα «Μαρία», το φθινόπωρο του 2017.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist