Η Zara Larsson τραγουδά το «Invisible» για την ταινία «Klaus» του Netflix

Written by on November 13, 2019

Το «Invisible» και η ερμηνεία της Zara Larsson αποτυπώνουν τέλεια το πνεύμα της ταινίας «Klaus».

Η Epic Records και το Netflix παρουσιάζουν το τραγούδι «Invisible» της Zara Larsson.

Η pop τραγουδίστρια από τη Σουηδία ηχογράφησε το «Invisible» ειδικά για την ταινία κινουμένων σχεδίων «Klaus» του Netflix, σε σκηνοθεσία του Sergio Pablos, ένας από τους δημιουργούς του «Εγώ, Ο Απαισιότατος» (Despicable Me).

«Το “Invisible” είναι ένα τόσο όμορφο τραγούδι», λέει η Larsson. «Το μήνυμα υπέρ της καλοσύνης που περιέχει ταιριάζει τέλεια στο μήνυμα του “Klaus”. Νομίζω ότι μπορεί να μας εμπνεύσει όλους να είμαστε συμπονετικοί ο ένας απέναντι στον άλλον», συνεχίζει.

«Θυμάμαι που είδα το “Klaus” και ένιωσα τόσο συγκινημένος. Τα λόγια και η μελωδία μου ήρθαν αμέσως», προσθέτει ο δημιουργός Justin Tranter. «Η ερμηνεία της Zara αποτυπώνει τέλεια την ουσία της ταινίας», σημειώνει.

To «Invisible» υπογράφουν οι Justin Tranter (Selena Gomez, Halsey, Cardi B, Camilla Cabell), Jussi Ilmari Karvinen aka Jussifer και Caroline Pennell.

Η ταινία «Klaus» έκανε πρεμιέρα σε επιλεγμένους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου, ενώ στις 15 Νοεμβρίου θα κάνει ντεμπούτο στο Netflix διεθνώς.

Η ιστορία του φιλμ ακολουθεί τον Jesper (Jason Schwartzman), ο οποίος … ο χειρότερος μαθητής της ταχυδρομικής ακαδημίας και μεταφέρεται σε ένα παγωμένο νησί στον Αρκτικό Κύκλο, όπου οι αντιμαχόμενοι ντόπιοι ανταλλάσσουν με δυσκολία λόγια, πόσο μάλλον γράμματα.

Ο Jesper είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το νησί, όμως βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο της δασκάλας Alva (Rashida Jones) και ανακαλύπτει τον Klaus (J.K. Simmons), ένα μυστηριώδη ξυλουργό που ζει μόνος σε μία καλύβα γεμάτη χειροποίητα παιχνίδια.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist