Η Taylor Swift μοιράζεται το «First Dance Remix» του «Lover»

Written by on November 27, 2019

Ανανεωμένο αέρα αποκτά το ρομαντικό τραγούδι «Lover».

Η Taylor Swift κυκλοφορεί μία ακόμα πιο ρομαντική εκδοχή του μαγευτικού τραγουδιού «Lover».

Το «First Dance Remix» του «Lover» βασίζεται στην ενορχήστρωση με την οποία παρουσιάστηκε στην πρόσφατη εμφάνιση της 29χρονης pop star στα American Music Awards 2019.

Στην τελετή απονομής που έλαβε χώρα στο «Microsoft Theater» του Λος Άντζελες, η Taylor Swift βραβεύτηκε ως «Καλλιτέχνης της Δεκαετίας» και κέρδισε άλλα πέντε βραβεία για να γράψει ιστορία και να γίνει ο πιο βραβευμένος καλλιτέχνης στα χρονικά της διοργάνωσης.

Επίσης η αστέρας της pop παρουσίασε στη σκηνή των American Music Awards ένα εκρηκτικό medley με επιτυχίες που στιγμάτισαν την καριέρα της, όπως τα τραγούδια «Love Story», «Blank Space» και «Shake It Off», φτάνοντας στο «Lover», το οποίο δάνεισε τον τίτλο του στη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Το «First Dance Remix» αποτελεί τη δεύτερη ανανεωμένη εκδοχή του «Lover» που δίνεται στη δημοσιότητα.

Μερικές ημέρες πριν τα βραβεία, κυκλοφόρησε ένα remix με την αναπάντεχη συμμετοχή του Shawn Mendes, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε καινούργιους στίχους στο τραγούδι.

Το υπέροχο «Lover» είναι ένα από τα τρία τραγούδια του ομώνυμου άλμπουμ που φέρει εξ ολοκλήρου την υπογραφή της Taylor Swift. Τα άλλα δύο τραγούδια είναι το «Cornelia Street» και το «Daylight».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist