Η Taylor Swift κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Only The Young»

Written by on February 3, 2020

Η κυκλοφορία του «Only The Young» συμπίπτει με την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Miss Americana».

Η Taylor Swift κάνει την έκπληξη και κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο single με τίτλο «Only The Young», ένας ύμνος για όλους τους νέους που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο ντοκιμαντέρ «Miss Americana» για την Taylor Swift που κάνει σήμερα πρεμιέρα στο Netflix. Το φιλμ προβλήθηκε πρώτη φορά στην έναρξη του φημισμένου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance στη Γιούτα των ΗΠΑ, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ οι θεατές έχουν την ευκαιρία να ακούσουν την Taylor Swift να κάνει πρόβα το «Only The Young» και να δουν τη διαδικασία της δημιουργίας του. Το τραγούδι ακούγεται ολόκληρο στους τίτλους τέλος του «Miss Americana».

Η Taylor Swift είχε προϊδεάσει για το «Only The Young» σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Variety».

«Το έγραψα μετά τις ενδιάμεσες εκλογές (σ.σ. το 2018 στις ΗΠΑ), όπου υπήρχαν τόσοι πολλοί νέοι που συσπειρώθηκαν για το δικό τους υποψήφιο, είτε κατέβαινε για γερουσιαστής είτε για μέλος του Κογκρέσου», εξήγησε η αστέρας της pop.

Οι ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ σηματοδότησαν την πρώτη πολιτική τοποθέτηση της Taylor Swift, καθώς η τραγουδίστρια είχε υποστηρίξει δύο υποψήφιους των Δημοκρατικών. Παρά τις προσπάθειές της, οι δύο υποψήφιοι της προτίμησής της δεν εκλέχθηκαν.

«Ήταν δύσκολο να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους να νιώθουν ότι είχαν κάνει τα πάντα και ότι είχαν προσπαθήσει τόσο σκληρά. Είδα πολλές ελπίδες των νέων να διαλύονται», συνέχισε.

«Και διαπίστωσα ότι είναι ιδιαίτερα τραγικό, διότι οι νέοι είναι οι άνθρωποι που βιώνουν τις χειρότερες συνέπειες της ένοπλης βίας και των φοιτητικών δανείων. Προσπαθούν να καταλάβουν πώς να ξεκινήσουν τη ζωή τους, πώς να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, την κλιματική αλλαγή, την πιθανότητα πολέμου… Όλες αυτές τις τρομακτικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή», τόνισε η τραγουδίστρια.

Η Taylor Swift έγραψε το «Only The Young» και έκανε την παραγωγή του μαζί με τον Joel Little, με τον οποίο συνεργάστηκε στο άλμπουμ «Lover».

«Το δημιουργήσαμε στη Νέα Υόρκη, την ίδια εβδομάδα που κάναμε το “The Man” και το “ME!” και το “Only The Young” ήταν το τελευταίο τραγούδι», ανέφερε ο Little στο Variety.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ο Νεοζηλανδός δημιουργός – παραγωγός έγραψαν και το τραγούδι «Miss Americana & The Heartbreak Prince» του «Lover», που αποτέλεσε έμπνευση για τον τίτλο του ντοκιμαντέρ «Miss Americana».

Παρ’ όλα αυτά αξίζει να σημειωθεί ότι το «Only The Young» ξυπνάει αναμνήσεις από το ανεπανάληπτο άλμπουμ «1989» της Taylor Swift που κυκλοφόρησε το 2014.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist