Η Sinéad O’Connor εγκαταλείπει τη μουσική

Written by on June 7, 2021

«Ένας σοφός πολεμιστής ξέρει πότε πρέπει να υποχωρήσει».

Η Sinéad O’Connor ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη μουσική και από τις ζωντανές εμφανίσεις.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, γνωστή για την αιθέρια ερμηνεία της στο τραγούδι «Nothing Compares 2 U» με την υπογραφή του Prince, αποκάλυψε ότι εγκαταλείπει τη μουσική με μία σειρά αναρτήσεων που έκανε στο Twitter.

«Σας ανακοινώνω την απόσυρση μου από τις περιοδείες και από την δουλειά μου στη μουσική βιομηχανία. Έχω μεγαλώσει και είμαι κουρασμένη {…} Τα έχω δώσει πραγματικά όλα. Το 2022 το “NVDA” θα είναι η τελευταία κυκλοφορία μου. Και δεν θα γίνουν άλλες περιοδείες ή εμφανίσεις», έγραψε.

 

Απαντώντας σε έναν ακόλουθό της σχετικά με τις προγραμματισμένη συναυλίες της, η Sinéad O’Connor διευκρίνισε: «Ναι, όλες οι εκπομπές που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για το 2020 και προγραμματίστηκαν ξανά για το 2021 και στη συνέχεια για το 2022 πρόκειται να ακυρωθούν».

«Επειδή αυτή η γυναίκα στρατιώτης έχει μεγαλώσει γρηγορότερα από τον COVID», πρόσθεσε.

 

Σε ένα άλλο tweet, η Sinéad O’Connor ανέφερε: «Δεν είναι μια θλιβερή είδηση. Είναι εκπληκτικά όμορφα νέα. Ένας σοφός πολεμιστής ξέρει πότε πρέπει να υποχωρήσει».

«Ήταν ένα ταξίδι σαράντα ετών», δήλωσε η O’Connor, η οποία κυκλοφόρησε 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ σε αυτό το διάστημα. «Ώρα να ξεκουραστούμε και να κάνουμε άλλα όνειρα πραγματικότητα».

 

Αργότερα η Sinéad O’Connor εξέφρασε τη συγγνώμη της προς τα μέλη της ομάδας της που πιθανώς να εξεπλάγησαν από την ξαφνική ανακοίνωση της.

«Ζητώ συγνώμη αν προκλήθηκε οποιαδήποτε αναστάτωση στους ατζέντηδες, στους χρηματοδότες και στους μάνατζερ λόγω του tweet μου σχετικά με την απόσυρσή μου. Υποθέτω ότι το βιβλίο με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Δεν ήθελα να περιμένω την άδεια από τους άντρες για το πότε θα μπορούσα να το ανακοινώσω. Επίσης, ήπια μερικά ουίσκι», έγραψε.

 

Η Sinéad O’Connor εξέδωσε πρόσφατα την αυτοβιογραφία της, ένα βιβλίο με τίτλο «Rememberings», στο οποίο ασχολείται με τα παιδικά της χρόνια με την διαδρομή της στη μουσική και με τις μάχες που έχει δώσει με την υγεία της.

Η κυκλοφορία του βιβλίου ανακοινώθηκε τον προηγούμενο Δεκέμβριο, λίγο αφότου η τραγουδίστρια γνωστοποίησε ότι εισήλθε σε ένα πρόγραμμα θεραπείας για τα ψυχικά τραύματα και τον εθισμό. εκείνη την περίοδο είπε στους θαυμαστές της ότι σχεδίαζε να επιστρέψει με ένα νέο άλμπουμ και περιοδεία το 2022.

«Μεγάλωσα με πολύ τραύμα και κακοποίηση. Στη συνέχεια πήγα κατευθείαν στη μουσική βιομηχανία. Και ποτέ δεν έμαθα πώς να έχω μια φυσιολογική ζωή. Ποτέ δεν πήρα τον κατάλληλο χρόνο για να θεραπευτώ. Δεν ήμουν έτοιμη», έγραψε στο Twitter τον Νοέμβριο.

hit-channel.com


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist