Η Rita Ora αποκτά «New Look» στο Ντουμπάι – Δείτε το νέο video clip της

Written by on July 16, 2019

Ο έρωτας είναι ένας συναρπαστικός αγώνας ταχύτητας.

Η Rita Ora αποκτά «New Look» και γίνεται οδηγός αγώνων ταχύτητας στο music video για το νέο της single.

Το «New Look» είναι το επόμενο single από το τελευταίο άλμπουμ της Βρετανίδας τραγουδίστριας, το «Phoenix» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2018 από την Atlantic Records / Warner Music και έχει γίνει χρυσό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το «New Look» αναφέρεται σε μία παλαιότερη σχέση της Rita Ora με ένα σύντροφο που δεν υπήρξε καθόλου πιστός.

«Δεν είναι ότι δεν σε εμπιστεύομαι, απλώς θέλω να γνωρίζω κάθε μέρος που πηγαίνεις, όποιον ξέρεις, ό,τι κάνεις, κάθε κίνηση που κάνεις», τραγουδά. «Δεν θα προσπαθήσω να παίξω το θύμα, αλλά απέκτησα υποψίες. Λες ότι είσαι μόνος αλλά ακούω κάποια άλλη στο τηλέφωνο. Τι κάνει; Τι ζητάει;», συνεχίζει.

Τα γυρίσματα για το εντυπωσιακό video clip του «New Look» πραγματοποιήθηκαν στο λαμπερό Ντουμπάι με τη σκηνοθετική επιμέλεια της Tatia Pilieva. Εντυπωσιακά τοπία, γρήγορα αυτοκίνητα και επικίνδυνα stunts σε ένα βίντεο γεμάτο αδρεναλίνη που υπενθυμίζει ότι ο έρωτας είναι ένας συναρπαστικός αγώνας ταχύτητας.

Την παραγωγή του «New Look» έχει φροντίσει το πολυπλατινένιο δίδυμο Jack & Coke από τη Σουηδία (Nick Jonas, Charli XCX, Tove Lo, Hayley Kiyoko, Loreen), το οποίο απαρτίζεται από τους Svante Halldin και Jakob Hazell.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist