Η Perrie Edwards στέλνει από Ελλάδα μήνυμα για το νέο άλμπουμ των Little Mix

Written by on June 4, 2018

Μέσω Ελλάδας έρχεται από την Perrie Edwards το μήνυμα για τον πέμπτο δίσκο των Little Mix.

Η Perrie Edwards των Little Mix απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην Ελλάδα πριν ξεσπάσει η «καταιγίδα» με το νέο άλμπουμ του βρετανικού συγκροτήματος.

Τα ελληνικά νησιά αποτελούν σταθερά έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς ανάμεσα στα μέλη της διεθνούς showbiz, με αρκετές λαμπερές προσωπικότητες να επισκέπτονται – φανερά ή ινκόγκνιτο – τις ομορφιές του τόπου μας.

Την ίδια προτίμηση έκανε το φετινό καλοκαίρι η Perrie Edwards, μία από τις τέσσερις κοπέλες των Little Mix, η οποία έχει επισκεφθεί την Ελλάδα μαζί με την ξαδέλφη της, Ellie Hemmings.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη χώρα μας, η 25χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram τις στιγμές όπου απόλαυσε τον ελληνικό ήλιο, τόσο στο προσωπικό προφίλ της όσο και στον επίσημο λογαριασμό των Little Mix, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους Έλληνες θαυμαστές του girl group.

Παρόλο που η Perrie Edwards δεν αποκάλυψε το νησί στο οποίο έχει καταλύσει αυτές τις ημέρες, όλα δείχνουν ότι φιλοξενείται στη Μύκονο.

Φωτογραφίες

Ωστόσο, μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε επιφύλασσε άλλη μία είδηση, εκτός από την επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Η Perrie Edwards έκανε γνωστό ότι το νέο και πέμπτο στη σειρά άλμπουμ των Little Mix είναι καθ’ οδόν. «Η ηρεμία πριν την καταιγίδα του LM5», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο τελευταίος δίσκος των Little Mix ήταν το τριπλά πλατινένιο «Glory Days» και κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, με επιτυχίες όπως τα «Shout Out To My Ex», «Touch», «No More Sad Songs» και «Power».

Το άλμπουμ επανακυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2017 με το «Glory Days: The Platinum Edition» και έξτρα περιεχόμενο τέσσερα νέα τραγούδια.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist