Η Olivia Rodrigo μοιράζεται τη live performance του «Favorite Crime»

Written by on May 28, 2021

Η Olivia Rodrigo είναι ο πρώτος Καλλιτέχνης LIFT του Vevo για το 2021.

H Olivia Rodrigo μοιράζεται μια μοναδική live performance του τραγουδιού «Favorite Crime» από το νέο άλμπουμ της «Sour» στο πλαίσιο της σειράς LIFT του Vevo.

Το Vevo ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Olivia Rodrigo είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που επιλέχθηκε για το 2021 για το πρόγραμμα LIFT, το οποίο συνδέει τους σημερινούς ανερχόμενους και πιο επίκαιρους καλλιτέχνες με το κοινό σε όλο τον κόσμο μέσω μουσικών βίντεο.

Το «Favorite Crime» είναι το δεύτερο live performance που παρουσιάζει η Olivia Rodrigo στο πλαίσιο της συμμετοχής στο Vevo LIFT. Προηγήθηκε μια ζωντανή εκτέλεση του χρυσού τραγουδιού «Deja Vu» που περιλαμβάνεται επίσης στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο «Sour».

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε το πρόγραμμα LIFT για το 2021 με την Olivia. Παρακολουθούμε την άνοδό της από την κυκλοφορία του “Drivers License” και ανυπομονούσαμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε περιεχόμενο μαζί της», λέει ο JP Evangelista, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Περιεχομένου, Προγραμματισμού και Marketing στο Vevo.

«Εργατική και αφοσιωμένη στην τέχνη της, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε έναν πιο άξιο καλλιτέχνη να ξεκινήσει το φετινό πρόγραμμα. Τα πραγματικά μοναδικά visuals που δημιουργήσαμε για αυτά τα τραγούδια σε φιλμ παρουσιάζουν το ταλέντο της Olivia στους θαυμαστές της με τρόπους που δεν έχουν ξαναδεί», προσθέτει.

Η Olivia Rodrigo σχολιάζει: «Το Vevo υποστηρίζει τα μουσικά βίντεό μου από την αρχή, οπότε ήταν φοβερό που δημιούργησα με την ομάδα τους ειδικά βίντεο, τα οποία αποτυπώνουν τον τόνο της δουλειάς μου με ένα δυναμικό τρόπο. Είμαι επίσης ενθουσιασμένη που ονομάστηκα καλλιτέχνης Vevo LIFT και ανήκω σε μια τόσο σπουδαία λίστα καλλιτεχνών».

Από τότε που ξεκίνησε το 2011, το πρόγραμμα ανάπτυξης καλλιτεχνών του Vevo έχει δώσει το προσκήνιο σε καλλιτέχνες όπως οι Billie Eilish, Doja Cat, Halsey, Khalid, Jorja Smith, YUNGBLUD και πολλούς άλλους.

Το βίντεο με το live performance του «Favorite Crime» ξεκινά με την Olivia Rodrigo να τραγουδά στο δωμάτιο ενός σπιτιού, λίγο πριν βγει στη σκεπή για να στήσει μια υπέροχη καντάδα στο σούρουπο.

hit-channel.com

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist