Η Meghan Trainor κυκλοφορεί το EP «The Love Train»

Written by on February 12, 2019

Το «τρένο της αγάπης» αναχωρεί.

Η Meghan Trainor επιβιβάζεται στο «τρένο της αγάπης» και αναχωρεί για ένα μουσικό ταξίδι του μέλιτος.

«The Love Train» είναι ο τίτλος του καινούργιου ψηφιακού EP που μόλις κυκλοφόρησε η Αμερικανίδα  τραγουδίστρια από την Epic Records / Sony Music.

Η Meghan Trainor επρόκειτο τον προηγούμενο Αύγουστο να παρουσιάσει το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με την ονομασία «Treat Myself», αλλά ανέβαλε επ’ αόριστον την κυκλοφορία του, επικαλούμενη ότι είχε έμπνευση να γράψει ακόμη περισσότερα τραγούδια.

Κατά μήκος της προηγούμενης χρονιάς, η 25χρονη τραγουδίστρια είχε μοιραστεί πέντε singles που προμήνυαν τη νέα δισκογραφική δουλειά της: Tα «No Excuses», «Let You Be Right», «Can’t Dance» και «All The Ways» και το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου «Treat Myself».

Παράλληλα, η Meghan Trainor απολαμβάνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Την ημέρα των γενεθλίων της το 2017 αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, τον 26χρονο ηθοποιό Daryl Sabara. Το ζευγάρι παντρεύτηκε ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, ξανά ανήμερα των γενεθλίων της Meghan Trainor.

Η Meghan Trainor και ο σύζυγός ήταν καλεσμένοι της Bailee Madison και της Kaitlin Vilasusoο στο podcast «Just Between Us» του PodcastOne, όπου μίλησαν για το νέο EP «The Love Train».

«Έγραψα επιπλέον τραγούδια για αυτό το άλμπουμ που προμηνύω συνέχεια στον κόσμο και έτυχε να υπάρχουν στο άλμπουμ πολλά ερωτικά τραγούδια», σχολίασε η Meghan Trainor.

Meghan Trainor - The Love Train (EP cover)

Το ζευγάρι αποκάλυψε επίσης το αγαπημένο τραγούδι του από το EP:

«Υπάρχει ένα ξεχωριστό τραγούδι που δε νόμιζα ότι θα κυκλοφορούσε κάποτε και ονομάζεται “Marry Me”. Έγραψα το “Marry Me” όταν ήμασταν μαζί σε περιοδεία (με τον Sabara) και είχαμε σχέση μόνο για ένα μήνα. (Το τραγούδι) ήταν η επέτειός μας για τον ένα μήνα», είπε η Trainor και χαρακτήρισε… «επιθετικό» το «Marry Me», δεδομένων των περιστάσεων.

«Ένας μήνας σχέσης. Έγραψε το “Marry Me” σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου… κοιτάζοντάς με», ανέφερε ο Daryl Sabara.

Η Meghan Trainor πρόσθεσε: «Είχαμε σχέση έξι ημέρες και είπα: “θέλεις να έρθεις σε περιοδεία μαζί μου;” Έτσι, ήμασταν σε περιοδείες τους πρώτους μήνες που γνωριζόμασταν καλύτερα. Να είσαι σε ένα ξενοδοχείο, κολλημένος με κάποιον; Ήταν υπέροχο!»

Επιπλέον, το ζευγάρι έχει γράψει μαζί ένα τραγούδι στο νέο EP «The Love Train», το «Good Mornin’» στο οποίο συμμετέχει ο πατέρας της τραγουδίστριας, ο Gary Trainor.

Το tracklist του «The Love Train»:

1. All The Ways
2. Marry Me
3. I’m Down
4. After You
5. Foolish
6. Good Mornin’ (feat. Gary Trainor)

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist