Η Lady Gaga και η Oreo δημιούργησαν τα «Chromatica Oreos»

Written by on December 17, 2020

Η Lady Gaga και η Oreo σε μια γλυκιά συνεργασία.

 

Το 2021 προβλέπεται γλυκό χάρη σε μια απρόσμενη συνεργασία που θα αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο. Η Lady Gaga ενώνει τις δυνάμεις της με την Oreo για τη δημιουργία ενός νέου γεμιστού μπισκότου που θα βοηθήσει στη διάδοση μουσικών μηνυμάτων καλοσύνης.

Η τραγουδίστρια και η εταιρεία μπισκότων δημιούργησαν τα μοναδικά στο είδος τους «Chromatica Oreos» με γέμιση πράσινη κρέμα, εμπνευσμένα από το άλμπουμ «Chromatica» της Lady Gaga που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου Μαΐου.

Τα «Chromatica Oreos» θα κυκλοφορήσουν σε τρεις διαφορετικές συσκευασίες που θα είναι εμπνευσμένες από τα εικαστικά του άλμπουμ.

Η Oreo δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ακριβή ημερομηνία στην οποία θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων η συνεργασία της με τη Lady Gaga, ωστόσο αποκάλυψε ότι τα μπισκότα θα είναι διαθέσιμα σε συσκευασίες των έξι στα σούπερ μάρκετ από τον Ιανουάριο και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Το κοινό μπορεί να εγγραφεί στο Oreo Stan Club για να ειδοποιηθεί όταν κυκλοφορήσουν τα «Chromatica Oreos». Οι πρώτοι χίλιοι εγγεγραμμένοι θα λάβουν μάλιστα ένα δωρεάν πακέτο μπισκότων.

Επίσης από τις 15 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 30 Απριλίου 2021 η Lady Gaga και η Orea θα πραγματοποιήσουν την καμπάνια «Sing it with Oreo» για να ενθαρρύνουν το κοινό να στείλουν ενθαρρυντικά «Oreograms» στους αγαπημένους τους, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορες εμπειρίες με τη Lady Gaga.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει εισιτήρια για συναυλία της Lady Gaga, με καλυμμένα τα έξοδα μετακίνησης, καθώς και ένα meet-and-greet με την pop star.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist