Η Kesha κατηγορεί τον Dr. Luke ότι βίασε την Katy Perry

Written by on June 14, 2018

Σύμφωνα με την Kesha, η Katy Perry φέρεται να ήταν κι εκείνη θύμα του Dr. Luke.

Η Kesha κατηγόρησε, μέσω ενός γραπτού μηνύματος που έστειλε στη Lady Gaga, τον πρώην παράγωγο της, Dr. Luke, ότι βίασε την Katy Perry.

H πληροφορία προέρχεται από τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης νομικής διαμάχης της Kesha με τον Dr. Luke (Lukasz Gottwald) και στα οποία απέκτησε πρόσβαση το «Variety».

Ο 44χρονος παραγωγός αρνείται το περιεχόμενο των τριών αγωγών που κατέθεσε η Kesha και στις οποίες υποστήριξε ότι της έδωσε ναρκωτικά χωρίς τη θέλησή της και στη συνέχεια τη βίασε, όπως φέρεται να έκανε και με την Katy Perry.

Το όνομα της 32χρονης τραγουδίστριας ενεπλάκη στην υπόθεση έπειτα από την αποκάλυψη των γραπτών μηνυμάτων που είχε στείλει η Kesha στη Lady Gaga στις Φεβρουαρίου 2016.

Όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα, η Katy Perry έχει καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της αγωγής, ωστόσο δεν υπάρχει καμία ένδειξη για όσα έχει δηλώσει. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν έχει κατηγορήσει ποτέ δημόσια τον Dr. Luke για σεξουαλική κακοποίηση, παρόλο που δεν έχει συνεργαστεί μαζί του τα τελευταία χρόνια.

Ο δικηγόρος της Kesha αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ οι εκπρόσωποι της Katy Perry και της Lady Gaga δεν έχουν απαντήσει ακόμα στο αίτημα του «Variety».

Η πολύκροτη νομική διαμάχη της Kesha με τον Dr. Luke ξεκίνησε το 2014, όταν η τραγουδίστρια ήθελε να σπάσει το συμβόλαιό της με τον παραγωγό, βασιζόμενη στους ισχυρισμούς ότι ο τελευταίος την είχε βιάσει και την κακοποιούσε λεκτικά κατά τη διάρκεια πολλών ετών.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist