Η Hailee Steinfeld μοιράζεται το νέο single «I Love You’s»

Written by on April 2, 2020

Η Hailee Steinfeld αντλεί έμπνευση από την Annie Lennox για το νέο τραγούδι της.

Η Hailee Steinfeld κυκλοφορεί το τραγούδι «I Love You’s», το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της που θα αποτελείται από δύο μέρη.

Η 23χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός σκορπίζει ελπίδα και αισιοδοξία τραγουδώντας «όχι άλλα σ’ αγαπώ μέχρι να είμαι εντάξει», εμπνευσμένη από το κλασικό τραγούδι «No More “I Love You’s”» (1995) της Annie Lennox.

«Πέρασα ένα χωρισμό και δεν έδωσα στον εαυτό μου αρκετά χρόνο για να τον ξεπεράσω πριν προχωρήσω σε μία άλλη σχέση. Όταν τελείωσε αυτή η δεύτερη σχέση, έγινε ξεκάθαρο ότι χρειαζόμουν χρόνο και χώρο για να γίνω καλά. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τη σημασία του», περιγράφει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

«Αποφάσισα ότι χρειαζόμουν χρόνο να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και να γίνω καλά χωρίς τον περισπασμό μιας άλλης σχέσης. Υπάρχει κάτι πραγματικά εμψυχωτικό όταν αποφασίζεις τι είναι καλύτερο για σένα και όταν βάζεις τον εαυτό σου προτεραιότητα. Αυτό είναι το θέμα του τραγουδιού», εξηγεί.

Το «I Love You’s» είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί φέτος η Hailee Steinfeld.

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο πρώτο μέρος του νέου πρότζεκτ που ετοιμάζει, το οποίο θα κυκλοφορήσει κυκλοφορήσει από τη Republic Records / Universal Music την 1η Μαΐου.

Το πρώτο μέρος του καινούργιου άλμπουμ της Hailee Steinfeld θα περιέχει πέντε τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου της συναισθηματικής μπαλάντας «Wrong Direction» που κυκλοφόρησε τις πρώτες ημέρες του 2020.

Περισσότερες πληροφορίες, όπως και ο τίτλος του άλμπουμ, αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist