Η Hailee Steinfeld κυκλοφορεί το EP «Half Written Story»

Written by on May 15, 2020

Ένας ορμητικός χείμαρρος συναισθημάτων ξεχύνεται από τη Hailee Steinfeld στο «Half Written Story».

Η Hailee Steinfeld κυκλοφορεί το EP «Half Written Story», το πρώτο από τα δύο μέρη του νέου της δισκογραφικού εγχειρήματος.

Σε αποκλειστική παραγωγή του Koz (Dua Lipa, Madonna), το «Half Written Story» διακατέχεται από μία ευρεία σειρά συναισθημάτων καθώς εξερευνά διαφορετικές πτυχές της ερωτικής απογοήτευσης, από την ελπιδοφόρα διάθεση του «I Love You’s» μέχρι τη στοχαστική μπαλάντα «Wrong Direction».

«Είμαι απίστευτα υπερήφανη γι’ αυτό το project και αυτή τη συλλογή τραγουδιών. Είναι από τα πιο προσωπικά και αγαπημένα μου τραγούδια που έχω κυκλοφορήσει και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τελικά κυκλοφόρησαν για να τα ακούσουν όλοι. Ελπίζω να τα απολαύσετε», λέει η Hailee Steinfeld.

Εκτός από τα singles «I Love You’s» και «Wrong Direction» που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, το EP «Half Written Story» περιλαμβάνει άλλα τρία καινούργια τραγούδια τα οποία αποκαλύπτουν το θάρρος, την αυτοπεποίθηση και την ευαισθησία που έχει αποκτήσει η Hailee ως δημιουργός.

«Όταν πήγα στο στούντιο, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα ήμουν απόλυτα ειλικρινής και ανοιχτή», λέει η Hailee Steinfeld στο Apple Music και αυτό ακριβώς έκανε.

Το βασικό γνώρισμα του «Half Written Story» είναι ο τρόπος με τον οποίο η Hailee Steinfeld αρνείται να συγκρατήσει τον πόνο της.

Από τα τραγούδια του EP ξεχύνεται ένας ορμητικός χείμαρρος συναισθημάτων στον οποίο αποτυπώνεται η επόμενη ημέρα ενός δύσκολου χωρισμού που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Το δεύτερο μέρος του νέου project της Hailee Steinfeld αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist