Η Hayley Williams συστήνει το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της «Petals For Armor»

Written by on May 15, 2020

Αφού τη γνωρίσαμε ως frontwoman του pop-punk συγκροτήματος Paramore, η Hayley Williams συστήνεται ως σόλο τραγουδίστρια.

H Hayley Williams των Paramore παρουσιάζει το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της, το οποίο φέρει τον τίτλο «Petals For Armor» και κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music.

Το άλμπουμ περιέχει πέντε ολοκαίνουργια τραγούδια μαζί με τα δέκα κομμάτια των EPs «Petals For Armor I» και «Petals For Armor II» που είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα.

Σε παραγωγή του Taylor York, το «Petals For Armor» έχει λάβει ήδη εξαιρετικές κριτικές, με τους New York Times να το χαρακτηρίζουν ως «ένα εκλεκτικό, απροσδόκητο, φιλόδοξο σόλο project που επιτρέπει στην τραγουδίστρια και τραγουδοποιό να ξορκίσει τους δαίμονες και να εξαπλώσει τις δημιουργικές δυνάμεις της».

Παράλληλα με την κυκλοφορία του άλμπουμ, η Hayley Williams δίνει στη δημοσιότητα το music video του τραγουδιού «Dead Horse», σε σκηνοθεσία του Zac Farro των Paramore.

 

Στο επίκεντρο του «Petals For Armor» βρίσκεται η ιδέα της αναγέννησης, με την Hayley Williams να αποδέχεται τα ευάλωτα σημεία της και να τα αναδεικνύει σε πηγή δύναμης.

«Συνειδητοποιώ πόσο λίγο πίστευα στον εαυτό μου», δήλωσε η Hayley Williams σε συνέντευξή της στο USA Today για το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ μετά από 17 χρόνια διαδρομής στο μουσικό στερέωμα.

«Σε βοηθά να είσαι κομμάτι κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό σου… Ήταν πρόκληση και μου έδωσε δύναμη που έκανα κάτι μόνη είναι, όμως είναι επίσης ένα μάθημα που έπρεπε να μάθω».

Μέρος αυτού του μαθήματος ήταν αναζήτηση θεραπείας για τη διαταραχή μετατραυματικού στρες (PSTD) που προκλήθηκε σε μεγάλο βαθμό από το διαζύγιό της με τον Chad Gilbert των New Found Glory.

Η Hayley Williams άρχισε να καταγράφει στο ημερολόγιο την πορεία της θεραπείας της. Αυτές οι προχειρογραμμένες σελίδες άνοιξαν το δρόμο για τον πρώτο σόλο δίσκο της και αποτέλεσαν βάση για τα πιο ειλικρινή τραγούδια της.

Το «Petals For Armor» είναι η δισκογραφική δουλειά μιας τραγουδίστριας που δηλώνει έτοιμη να μοιραστεί κάθε πλευρά του εαυτού της, είτε το φόβο και την περιέργεια της είτε την ελευθερία που της δίνει τη δυνατότητα να συστηθεί ξανά στο κοινό.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist