Η Dua Lipa απαντά αν θα τραγουδήσει το soundtrack του νέου «James Bond»

Written by on May 24, 2018

Το soundtrack του νέου «James Bond» ψάχνει ακόμα ερμηνευτή και η Dua Lipa καιροφυλακτεί.

Η Dua Lipa διευκρίνισε ότι δεν έχει ηχογραφήσει το τραγούδι που θα συνοδεύσει την επόμενη ταινία του «James Bond», όπως υποστήριζαν τα σενάρια, αλλά παραδέχεται ότι θα ήθελε πάρα πολύ να το κάνει.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια απάντησε στις φήμες που διέδιδαν ότι έγραψε ένα τραγούδι για τις νέες περιπέτειες του «Πράκτορα 007», τον οποίο θα υποδυθεί για τελευταία φορά ο Βρετανός ηθοποιός Daniel Craig.

Το «Bond 25» θα κάνει πρεμιέρα το 2019.

Η εκκολαπτόμενη pop star επιμένει ότι δεν της έχει ζητηθεί ακόμα να το κάνει, αλλά δε θέλει να γρουσουζέψει όποιες πιθανότητες υπάρχουν.

«Δεν ξέρω. Θα μου άρεσε να το κάνω, αλλά δεν το έχω ηχογραφήσει… ακόμα. Δε θέλω να το γρουσουζέψω. Θα ήθελα να το κάνω», σχολίασε η Dua Lipa.

Στις αρχές του έτους, αναφέρθηκε ότι ο Sam Smith ήταν υποψήφιος να ερμηνεύσει το τραγούδι του «James Bond» για δεύτερη συνεχόμενη ταινία, μετά το βραβευμένο με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα αριστούργημα του «Writing’s On The Wall» για το «Spectre» (2015).

«Ο Sam θεωρήθηκε τεράστια επιτυχία από την ομάδα του Bond και επίσης ένα φανταστικό άτομο για να συνεργαστούν μαζί του», έχει σχολιάσει μία πηγή. «Νιώθουν ότι αν δουλέψουν ξανά με τον Sam, θα μπορέσουν να προκαλέσουν αναταραχή ξανά.»

Όσον αφορά την Dua Lipa, μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στη σκηνή των Billboard Music Awards 2018, ετοιμάζεται να τραγουδήσει στο φετινό τελικό του UEFA Champions League, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας το Σάββατο 26 Μαΐου.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist