Η Daphne Lawrence κάνει ντεμπούτο με το single «Lonely»

Written by on April 25, 2020

Η Daphne Lawrence είναι μια καλλιτέχνιδα με τεράστιες προοπτικές που θα εντυπωσιάσει.

Η Daphne Lawrence, η νέα, ιδιαίτερα φρέσκια και ταλαντούχα τραγουδίστρια και δημιουργός, κυκλοφορεί το ντεμπούτο single της με τίτλο «Lonely», με τη σφραγίδα του Issy Beats στην παραγωγή.

Μια διαφορετική πρόταση, ένα τραγούδι με μοναδικό ρυθμό. Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει η ίδια η Daphne, ενώ η μουσική προκύπτει από τη σύμπραξή της με τον Issy Beats και τους Boombamontana.

Αναμφισβήτητα, η δημιουργικότητα της Daphne Lawrence δεν έχει όρια.

Η 22χρονη καλλιτέχνης, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, ένιωσε την ανάγκη να ακολουθήσει την κλίση της προς τις τέχνες από πολύ νεαρή ηλικία και στα 5 της χρόνια ξεκίνησε να κάνει μαθήματα πιάνου, συνεχίζοντας τα για τα επόμενα 12 χρόνια.

Παράλληλα, έκανε ρυθμική και ενόργανη γυμναστική για περισσότερα από 8 χρόνια, ενώ μόλις τελείωσε το σχολείο, ξεκίνησε θεατρικές σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τώρα πια, η νεαρή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός γράφει ασταμάτητα νέα κομμάτια για την ίδια αλλά και άλλους καλλιτέχνες και της αρέσει να πειραματίζεται με ποικίλα είδη μουσικής.

Λόγω του συνδυασμού του αυθόρμητου και ειλικρινή χαρακτήρα της καθώς και της πολύ ιδιαίτερης φωνής της, είναι μια καλλιτέχνιδα με τεράστιες προοπτικές που θα εντυπωσιάσει.

Για την Daphne Lawrence, το νόημα βρίσκεται στο ταξίδι και όχι στον προορισμό. Και το ταξίδι της ξεκινάει υπέροχα.

Το «Lonely» κυκλοφορεί από την Kiwibash και τη Minos EMI / Universal.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CFM 99.9

Ο σταθμος σε ενταση!

Current track
TITLE
ARTIST