Η Camila Cabello συμμετέχει στο remix για το «Beautiful» του Bazzi

Written by on August 1, 2018

Η συναυλιακή συνεργασία του Bazzi με την Camila Cabello επισφραγίζεται δισκογραφικά.

Ο Bazzi επισφραγίζει τη συνεργασία του επί σκηνής με την Camila Cabello, προσκαλώντας την ανερχόμενη pop star να συμμετάσχει στο remix του τραγουδιού «Beautiful».

Το «Beautiful» προέρχεται από τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο του Αμερικανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού, το «COSMIC» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Απρίλιο από την Atlantic Records / Warner Music.

Το άλμπουμ αναρριχήθηκε έως το Νο14 των Ηνωμένων Πολιτειών και έκανε είσοδο επίσης chart διαφόρων χωρών, όπως ο Καναδάς η Δανία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Νέα Ζηλανδία και η Ελβετία.

Προπομπός του «COSMIC» ήταν η επιτυχία «Mine», η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της στα ελληνικά ραδιόφωνα και συγχρόνως ανέβηκε στις υψηλότερες θέσεις των charts στις Ηνωμένες Πολιτείες: No1 στην κατάταξη για το «Mainstream Top 40», Νο3 στο chart του «Rhythmic» και Νο11 στο «Hot 100».

Το τραγούδι έγινε πλατινένιο στην πατρίδα του εικοσάχρονου τραγουδιστή.

Ο Bazzi συνοδεύει την Camila Cabello στην πρώτη περιοδεία της ως σόλο τραγουδίστρια, το επιτυχημένο «Never Be The Same Tour» που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο από το Βανκούβερ του Καναδά.

Ταυτόχρονα, η 21χρονη τραγουδίστρια πλαισιώνει μαζί με την Charli XCX την Taylor Swift στη θριαμβευτική περιοδεία «Reputation Stadium Tour», αλλά και ο Bazzi πραγματοποιεί τις δικές του εμφανίσεις με το «Cosmic Tour».

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών στο remix του «Beautiful» κυκλοφορεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου. Το εξώφυλλο κοσμούν δύο ζωγραφισμένοι άγγελοι που κρατιούνται από το χέρι.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist