Η Camila Cabello κλείνει οριστικά τη συζήτηση για τις Fifth Harmony

Written by on March 21, 2018

Η Camila Cabello δε θέλει να μιλάει πια για τις Fifth Harmony.

Αναπόφευκτες έχουν γίνει για την Camila Cabello οι ερωτήσεις που αφορούν την αποχώρησή της από τις Fifth Harmony, παρόλο που έχουν μεσολαβήσει 15 μήνες και έχει ήδη κυκλοφορήσει τον πρώτο δίσκο της.

Η ανερχόμενη pop star έδωσε συνέντευξη στο podcast του Dan Wootton και όταν ρωτήθηκε για το θέμα, που συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης, καθησύχασε τους πάντες ότι είναι μία ιστορία που ανήκει στο παρελθόν και ότι προτιμά να μη μιλά πλέον σχετικά.

«Ήξερα λίγο για την έκταση που πήρε η αποχώρησή μου, δεν το περίμενα όλο αυτό και ειλικρινά δεν ήθελα να το γνωρίζω. Ήξερα μόνο τα πάντα από τα αμέτρητα μηνύματα που έλαβα, οπότε δε διάβασα κανένα άρθρο περιοδικού για το θέμα ή οτιδήποτε», λέει.

«Προστάτευα τον προσωπικό χώρο μου, το μόνο πράγμα που άγχωνε ήταν ότι ήμουν ένα άτομο ενάντια στην αντιπαράθεση και στις συνεντεύξεις όταν με ρωτούσαν γι’ αυτό, ανάπνεα γρηγορότερα και έπρεπε να ήμουν προσεχτική με ό,τι θα έλεγα για να μην παρερμηνευθεί και δημοσιευθεί, για να μη ρίξει λάδι στη φωτιά», προσθέτει.

Ντόρο είχε προκαλέσει και η εμφάνιση των Fifth Harmony στα MTV VMA 2017, όπου πέταξαν το σκηνή μία κοπέλα που είχε πάρει τη θέση του πέμπτου μέλους.

«Μίλησα μία φορά και αμέσως το μετάνιωσα, γιατί τίποτα καλό δε βγαίνει από το στόμα μου όταν μιλάω γι’ αυτό και πραγματικά δεν έχω κακά συναισθήματα για εκείνες. Είμαι ευχαριστημένη με τη ζωή μου τώρα και όχι μόνο στην καριέρα μου, αλλά και στην προσωπική μου ζωή», διευκρινίζει.

Αμέσως μετά, η Camila Cabello λέει ότι δεν έχει νιώσει ποτέ τόσο ευτυχισμένη όσο είναι αυτή τη στιγμή και για το λόγο αυτό δεν έχει την πρόθεση να συνεχίσει τη μνησικακία.

«Και ο λόγος για τον οποίο δε μιλάω γι’ αυτό είναι επειδή δε θέλω να τσακώνομαι, δεν θέλω να έχω κακά συναισθήματα, τους εύχομαι το καλύτερο, έχω μόνο αγάπη για εκείνες και για όλο το ταξίδι που περάσαμε μαζί. Πέρασε καιρό και σέβομαι όλο το χρόνο και τις αναμνήσεις που μοιραζόμαστε. Δε θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού», ολοκληρώνει.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist