Η Billie Eilish κυκλοφορεί το νέο single «Lost Cause» – Δείτε το music video

Written by on June 5, 2021

Το «Lost Cause» συνοδεύεται από ένα music video που σκηνοθέτησε η ίδια η Billie Eilish.

Η Billie Eilish κυκλοφορεί το νέο single «Lost Cause» και προσθέτει ακόμα ένα κομμάτι στο μωσαϊκό του επερχόμενο άλμπουμ της «Happier Than Ever».

Αυτό είναι το επόμενο τραγούδι που παρουσιάζει η Billie Eilish μετά το πρόσφατο «Your Power», μία λεπτεπίλεπτη μπαλάντα με ακουστική ενορχήστρωση που έστειλε το δικό της μήνυμα αναφορικά με την κατάχρηση της δύναμης.

Το «Lost Cause» είναι ένα εξίσου εκλεπτυσμένο και αισθαντικό
τραγούδι με μία jazz ενορχήστρωση, με την Billie Eilish να δίνει το στίγμα των πλουραλισμών των επιρροών που θα χαρακτηρίζει το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.

Ωστόσο φαίνεται ότι συνδετικός κρίκος στην πλειονότητα των περιπτώσεων το ακουστικό ύφος.

Η Billie Eilish έχει γράψει το «Lost Cause» μαζί με τον αδερφό της και σταθερό συνεργάτη της σε κάθε μουσικό βήμα της FINNEAS, ο οποίος έχει επιμεληθεί επίσης και την παραγωγή του τραγουδιού.

Σε αντίθεση με τον απαλό χαρακτήρα του, το «Lost Cause» αποκτά εικόνα με ένα δυναμικό music video στο οποίο η Billie Eilish έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και κάνει μια από τις πιο τολμηρές εμφανίσεις της.

Η βραβευμένη με επτά Grammy 19χρονη τραγουδίστρια και οι φίλες της διασκεδάζουν σε μία πολυτελή κατοικία στο Λος Άντζελες και ξορκίζουν έναν έρωτα που είναι «χαμένη υπόθεση», όπως δηλώνει εξάλλου και ο τίτλος του τραγουδιού.

Το νέο άλμπουμ «Happier Than Ever» της Billie Eilish θα κυκλοφορήσει από τις Darkroom / Interscope Records / Universal Music στις 30 Ιουλίου.


Πηγή:hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist