Η Billie Eilish επιστρέφει με το νέο single «Happier Than Ever»

Written by on May 7, 2021

Η δισκογραφική επάνοδος της Billie Eilish φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η 18χρονη τραγουδίστρια προκάλεσε παροξυσμό στους θαυμαστές της δημοσιεύοντας πριν από λίγα λεπτά στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο YouTube ένα μυστηριώδες teaser διαρκείας μόλις 15 δευτερολέπτων.

Στο βίντεο ακούγεται ένα απόσπασμα από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, το οποίο κινείται στο γνώριμο αιθέριο ύφος της Billie Eilish, διαθέτοντας ωστόσο μία ρετρό νότα.

«Όταν είμαι μακριά σου / είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ…», τραγουδά.

Το teaser ξεκινά με την Billie Eilish να κάθεται με γυρισμένη την πλάτη σε μια πολυθρόνα, πριν στρέψει το βλέμμα της προς το φακό, δίνοντας στους θεατές μία εικόνα από την ανανεωμένη εμφάνισή της, καθώς η κάμερα εστιάζει αργά στο πρόσωπό της.

«Happier Than Ever», έγραψε η αστέρας της pop στη λεζάντα της δημοσίευσής της, χωρίς να μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες.
Παρότι δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση, όλα συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι είναι αρκετά πιθανό αυτός να είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της, το οποίο θα φέρει τη δημοφιλή τραγουδίστρια ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δεύτερου ολοκληρωμένου άλμπουμ της.

Το τελευταίο single της Billie Eilish ήταν το «Therefore I Am» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2020 και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διεθνές Digital Singles Chart της IFPI στην Ελλάδα, όπου έχει γίνει χρυσό.

Στις αρχές της φετινής χρονιάς η Billie Eilish ένωσε τις δυνάμεις της με τη Rosalía στο τραγούδι «Lo Vas A Olvidar» για το soundtrack της επιτυχημένης αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Euphoria».

Πηγή : hit channel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist