Η Ariana Grande επιβεβαιώνει τη συνεργασία με τη Lady Gaga

Written by on April 2, 2020

Φουντώνουν οι φήμες περί συνεργασίας της Lady Gaga με την Ariana Grande.

H Ariana Grande φέρεται να επιβεβαιώνει ότι θα συνεργαστεί με τη Lady Gaga, μία φήμη που κυκλοφορεί έντονα το τελευταίο διάστημα.

Τα σενάρια θέλουν τις δύο pop stars να ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους με αφορμή το νέο άλμπουμ «Chromatica» της Lady Gaga.

Το «Chromatica» θα κυκλοφορούσε στις 10 Απριλίου, όμως το κλίμα αβεβαιότητας που έχει επιφέρει η πανδημία ανάγκασαν την 34χρονη τραγουδίστρια να αναβάλλει τα αποκαλυπτήρια του νέου άλμπουμ της για μεταγενέστερη ημερομηνία που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Η «Mother Monster» είχε τονίσει σε ραδιοφωνική συνέντευξή της ότι έχει ετοιμάσει «συναρπαστικά ντουέτα» για το «Chromatica». Παρότι δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες, το όνομα της Ariana Grande συζητείται έντονα στα κοινωνικά δίκτυα.

Η επιβεβαίωση

H Lady Gaga είχε τα γενέθλιά της στις 28 Μαρτίου και η Ariana Grande της ευχήθηκε με ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram, δημοσιεύοντας συγχρόνως μία πρόσφατη φωτογραφία τους.

«Χρόνια πολλά σε έναν κυριολεκτικό άγγελο που άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους! Θα σας πω περισσότερα γι’ αυτό αργότερα», έγραψε η 26χρονη τραγουδίστρια, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι υπάρχει παρασκήνιο πίσω από τη συνάντησή τους.

«Κάνεις την καρδιά μου να αισθάνεται τόσο γεμάτη και χαρούμενη και ότι την κατανοούν, Lady Gaga. Σου εύχομαι όλη τη χαρά στον κόσμο σήμερα και κάθε ημέρα», συνέχισε η Ariana Grande.

Διάσπαρτες φήμες στα social media υποστηρίζουν ότι το ντουέτο της Lady Gaga και της Ariana Grande έχει τον τίτλο «Rain On Me», ενώ λέγεται ότι το τραγούδι θα αποτελέσει το δεύτερο single του «Chromatica» μετά το «Stupid Love».


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist