Η Alicia Keys αφιερώνει το single «Good Job» στους αθέατους ήρωες της πανδημίας

Written by on April 25, 2020

Tους καθημερινούς ανθρώπους που έχουν αναδειχθεί σε ήρωες κατά τη διάρκεια της πανδημίας τιμά η Alicia Keys με το νέο τραγούδι της.

Η Alicia Keys αφιερώνει σε όλους τους ήρωες που δίνουν μάχη με τον κορονοϊό στην πρώτη γραμμή το τραγούδι «Good Job» από το επερχόμενο άλμπουμ της «A L I C I A».

Η Alicia Keys έγραψε το «Good Job» πέρυσι με τον σύζυγό της και παραγωγό Swizz Beatz, τον The Dream και τον Avery Chambliss.

Το τραγούδι γράφτηκε αρχικά με σκοπό να αποτίσει φόρο τιμής στους ήρωες στη ζωή στη Keys, όπως η μητέρα της, την οποία παρακολουθούσε να μάχεται ως ανύπαντρη γυναίκα στο Hell’s Kitchen της Νέας Υόρκης, και πολλούς άλλους ανθρώπους τους οποίους πρόσεξε όταν οι άλλοι τους αγνοούσαν.

Ωστόσο μετά την εξάπλωση του κορονοϊού, η Alicia Keys συνειδητοποίησε ότι το μήνυμα του «Good Job» ταιριάζει με την τρέχουσα περίοδο.

«Είτε είστε στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία, ισορροπώντας ανάμεσα στην εργασία, την οικογένεια και την κατ’ οίκον εκπαίδευση, είτε εργάζεστε στην παράδοση αλληλογραφίας, δεμάτων ή φαγητού είτε αντιμετωπίζετε άλλες προσωπικές δυσκολίες λόγω του COVID-19, σας νιώθω. Σας βλέπουμε, σας αγαπάμε και σας εκτιμούμε πολύ», λέει η Alicia.

Το «Good Job» θα επενδύσει επίσης μουσικά την καμπάνια «CNN Heroes» του CNN, που θα τιμήσει όλους τους καθημερινούς ανθρώπους που έχουν αναδειχθεί σε ήρωες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Το νέο τραγούδι της Alicia αποτυπώνει τέλεια τα καλύτερα από όσα έχουμε δει κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, καθημερινούς που έχουν απαντήσει στο κάλεσμα του καθήκοντος όταν ο κόσμος τους έχει περισσότερο ανάγκη», δηλώνει ο Jeff Zucker, Πρόεδρος της WarnerMedia News & Sports.

«Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με την Alicia και να μοιραζόμαστε με τον κόσμο το εμπνευσμένο έργο της, αναγνωρίζοντας όλους αυτούς τους ήρωες», προσθέτει.

Το άλμπουμ «A L I C I A» της Alicia Keys αναμένεται να κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music μέσα στη χρονιά. Τον δίσκο έχουν προαναγγείλει τα singles «Show Me Love» (σε συνεργασία με τον Miguel), «Time Machine» και «Underdog»

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist