Η Βillie Eilish έγραψε πάλι τραγούδι για ταινία!

Written by on March 1, 2022

  • Το Turning Red αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και η Disney κυκλοφόρησε το lyric βίντεο του επίσημου τραγουδιού της ταινίας που υπογράφει στιχουργικά η Billie Eilish μαζί με τον αδερφό της FINNEAS.

    Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Nobody Like U” το οποίο ερμηνεύει το φανταστικό boy band “4*Town” και όπως θα ακούσετε έχει αρκετές επιρροές από την ποπ μουσική στις αρχές του 2000. Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar μετά το εξαιρετικό “Luca” του περασμένου καλοκαιριού μας μεταφέρει στις αρχές του 2000 στο Τορόντο εκεί όπου ένα 13χρονο κορίτσι, ονόματι Mei, ανακαλύπτει πως μπορεί να μεταμορφώνεται σε ένα κοκκινωπό γιγαντιαίο πάντα, όταν βρίσκεται σε συναισθηματική πίεση.Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η επί χρόνια animator και σεναριογράφος της Pixar, Domee Shi, που μας είχε χαρίσει το βραβευμένο με Όσκαρ μικρού μήκους φιλμ, “Bao”.

    Τη μικρή Mei Lee υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Rosalie Chiang και η Sandra Oh δανείζει τη φωνή στη μητέρα της. Για την ιστορία, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Billie Eilish και ο FINNEAS υπογράφουν τη μουσική μιας ταινίας, καθώς ανέλαβαν το main theme του No Time To Die, της τελευταίας ταινίας του Daniel Craig ως James Bond, με ιδιαίτερη επιτυχία. Το Turning Red (“Πάντα στο Κόκκινο”) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 10 Μαρτίου του 2022.

    Aκούστε το τραγούδι

     

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist