Εκπληκτική Αντέλ -Eχασε πάνω από 45 κιλά και φόρεσε το καυτό της μίνι -Εντελώς διαφορετική, γιορτάζει τα γενέθλιά της [εικόνα]

Written by on May 6, 2020

Η Αντέλ έχει γενέθλια και η φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram άφησε όλους τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό!

Η τραγουδίστρια φοράει ένα μαύρο μίνι φόρεμα με μακριά μανίκια και είναι εντελώς αγνώριστη. Ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη, η Αντέλ χαμογελάει και ευχαριστεί τους θαυμαστές της για τις ευχές που δέχθηκε για τα γενέθλιά της.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι πιο αδύνατη από ποτέ! Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και μαύρες γόβες, η Αντέλ είναι στα καλύτερα της και η διαφορά στο σώμα της είναι ολοφάνερη.

Η Αντέλ έγινε 32 ετών και φαίνεται πως περνά την καλύτερη περίοδο της ζωής της μετά τον χωρισμό της από τον Σάιμον Κονέσκι, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 7 χρόνια.

«Ευχαριστώ για τις ευχές αγάπης για τα γενέθλιά μου. Εύχομαι να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς σε αυτήν την τρελή περίοδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους που μας κρατούν ασφαλείς, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους. Είστε οι άγγελοί μας. 2020 okay bye thanks» σημείωσε η Αντέλ στο προφίλ της

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist