Δύο νέα singles από τους Jonas Brothers – Ακούστε το «X» με την Karol G και το «Five More Minutes»

Written by on May 15, 2020

Οι Jonas Brothers μοιράζονται δύο νέα τραγούδια που δείχνουν δύο αντίστοιχα διαφορετικές πλευρές τους.

Δύο ολοκαίνουργια τραγούδια κυκλοφορούν οι Jonas Brothers.

Εκτός από τη συνεργασία με την Κολομβιανή Karol G στο single «X», το boy band μοιράζεται ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον τίτλο «Five More Minutes».

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δείγμα και από τα δύο τραγούδια στο ντοκιμαντέρ «Happiness Continues» των Jonas Brothers που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Amazon Prime Video.

Ωστόσο οι Jonas Brothers είχαν παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα απόσπασμα από την εισαγωγή του «Five More Minutes» κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στη σκηνή των φετινών Βραβείων Grammy, στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, όπου τραγούδησαν επίσης το «What A Man Gotta Do».

Το «What A Man Gotta Do» κυκλοφόρησε στις αρχές σηματοδοτώντας το πρώτο single από το έκτο studio album του γκρουπ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2020.

Ο Nick, ο Joe και ο Kevin Jonas δίνουν συνέχεια στη θριαμβευτική πορεία τους με το ακαταμάχητο τραγούδι «X», στο οποίο ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Karol G.

Το «X» συνδυάζει αγγλικούς και ισπανικούς στίχους και καλοκαιρινό αέρα, ανανεώνοντας συγχρόνως τον ήχο του συγκροτήματος. Την παραγωγή του τραγουδιού έχουν επιμεληθεί οι Ryan Tedder και Shellback.

Το «Five More Minutes» κινείται σε διαφορετικό ύφος.

Το τραγούδι δείχνει την τρυφερή και συγχρόνως ερωτική πλευρά των Jonas Brothers, οι οποίοι παρακαλούν τις συντρόφους της να μείνουν για «πέντε λεπτά ακόμα».

«Νομίζω ότι το “5 More Minutes” είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια σε αυτό τη δουλειά που έχουμε», ανέφερε ο Kevin Jonas σε συνέντευξή του στο Insider.

«Γράφτηκε στο camp δημιουργίας τραγουδιών όπου πήγαμε ως γκρουπ με όλους τους φίλους μας και είναι απλώς φανταστικό. Είναι ένα καταπληκτικό τραγούδι», σημείωσε.

Το «X» και το «Five More Minutes» κυκλοφορούν από τη Republic Records / Universal Music.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist