6 πράγματα που δε γνωρίζατε για τον Tom Cruise.

Written by on May 25, 2022

Ο Τομ Κρουζ είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς και μια από τις πιο συναρπαστικές προσωπικότητες του Χόλιγουντ, με μια διαδρομή που ξεκινάει από τις αρχές της δεκαετίας του ’80
Κατά τις συναντήσεις του με οπαδούς του ή δημοσιογράφους, ο Κρουζ είναι πάντα προσιτός, ευγενικός και γενναιόδωρος, ενώ σπάνια χάνει την ψυχραιμία του
Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για αυτόν.
Δυσλεξία
Ο Τομ Κρουζ έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη του με τη δυσλεξία, αποκαλώντας τον εαυτό του “λειτουργικό αναλφάβητο” στο σχολείο, αν και λάτρευε τη μάθηση. “Ήθελα να μαθαίνω, αγαπούσα την μάθηση, αλλά στο σύστημα του σχολείου ένιωθα πως είχα αποτύχει”.
Κάνει σοβαρές σχέσεις
Ο Τομ Κρουζ έχει μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εργένης, ωστόσο, όταν ξεκινάει να βγαίνει με κάποια γυναίκα το θεωρεί αρκετά σοβαρό. Ενώ πολλοί κάνουν περιστάσιακές σχέσεις και κοιτάνε να περνάνε καλά, ο ίδιος λειτουργεί εντελώς διαφορετικά με τις γυναίκες.
Ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής
Σίγουρα το να έχεις αυτή την εμφάνιση στα 59 σου δεν γίνεται χωρίς δουλειά. Το κόλπο του Κρουζ για να παραμένει σε φόρμα, είναι να προσέχει πολύ αυτά που τρώει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηθοποιός του “Top Gun” ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής με την ονομασία Beckham, το οποίο πήρε το όνομα του από τον γνωστό ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα, ο Κρουζ λαμβάνει 1.200 θερμίδες την ημέρα και επιλέγει πιάτα που αποτελούνται κυρίως από λαχανικά και άπαχη πρωτεΐνη.
Αρνείται να γίνει φιγούρα σε βιντεοπαιχνίδι
Ο Τομ Κρουζ αρνείται να χρησιμοποιηθεί η μορφή του σε βιντεοπαιχνίδια ή σε φιγούρες.
Έχει να δει χρόνια την κόρη του
Λέγεται ότι έχει να δει την κόρη του Σούρι, πάνω από 8 χρόνια, επειδή δεν ασπάζεται τη Σαϊεντολογία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα μέλη της Σαϊεντολογίας πρέπει να απομακρύνονται από κάθε φίλο, μέλος της οικογένειας ή συνάδελφο που τον αποπροσανατολίζουν από αυτή.
Ήθελε να γίνει επαγγελματίας παλαιστής
Ο Τομ ασχολήθηκε με την πάλη στο σχολείο και σχεδίαζε να συνεχίσει και επαγγελματικά. Ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο, που τον ανάγκασε να παρατήσει την πάλη!

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist