Το WhatsApp ετοίμασε ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Written by on September 19, 2022

  • Το WhatsApp και η Meta θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο της παραγωγής πρωτότυπου περιεχομένου, έστω κι αν αυτό είναι branded όπως στην προκειμένη.
    H WhatsApp κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του “Naija Odyssey” στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρωταθλητής του NBA και σταρ της Εθνικής Ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρόκειται ουσιαστικά για ένα φιλμ μικρού μήκους που εστιάζει στη ζωή του.
    Αυτή είναι η σύνοψη της ταινίας:
    Η αληθινή ιστορία ενός αστέρα του μπάσκετ, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γεννήθηκε στην Ελλάδα από Νιγηριανούς γονείς. Σε όλη του τη ζωή οι άνθρωποι προσπαθούσαν να του πουν ποιος ήταν. Τώρα ο Γιάννης αφηγείται την δική του “ιστορία καταγωγής πολλών καταβολών”, καθώς συμφιλιώνει τις ρίζες του, τον τόπο γέννησης και την αίσθηση του ανήκειν ανάμεσα σε διαπολιτισμικούς κόσμους.
    Τον περασμένο Φεβρουάριο άλλωστε, η Meta υπέγραψε deal με τον σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπάκς για να γίνει ο πρώτος πρεσβευτής και “πρόσωπο” του WhatsApp. Στο trailer που θα δείτε παρακάτω ακούγεται η φωνή του Γιάννη να λέει: “Στην Ελλάδα, οι δάσκαλοί μου έλεγαν για ταξιδιώτες που πάλευαν με τα νερά για να βρουν το σπίτι τους, τους εαυτούς τους. Και εγώ ήμουν στο ίδιο ταξίδι”.
    H ταινία μικρού μήκους θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου μέσα από το YouTube, τα social της WhatsApp και το Amazon Prime Video.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist