Το πρώτο τρέιλερ του «A Star Is Born» με τη Lady Gaga πρωταγωνίστρια

Written by on June 7, 2018

Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα πλάνα του «A Star Is Born» με πρωταγωνιστικό δίδυμο τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper.

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το remake της κινηματογραφικής ταινίας «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται), με τη Lady Gaga πρωταγωνίστρια, είναι γεγονός.

Η αστέρας της pop ενσαρκώνει το ρόλο μίας ελπιδοφόρας ηθοποιού του Χόλιγουντ, τον οποίο υποδύθηκε η μοναδική Barbra Streisand στο δεύτερο remake του 1976 και η Judy Garland Στην αρχική ταινία του 1937.

Την καινούρια διασκευή του «A Star Is Born» έχει αναλάβει ως σκηνοθεσία, παραγωγή και σενάριο ο ηθοποιός Bradley Cooper, που έχει υπάρξει τέσσερις φορές υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ, διατηρώντας επίσης το ρόλο του συμπρωταγωνιστή.

Στους παραγωγούς συγκαταλέγεται και το όνομα του εμβληματικού Clinton Eastwood.

Το θρυλικό μιούζικαλ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 5 Οκτωβρίου 2018, σε διανομή της Warner Bros. Pictures.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ένας αστέρας του κινηματογράφου βοηθά μία νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιό να αποκτήσει φήμη, παρόλο που η ηλικία του και το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει επηρεάζουν αρνητικά την καριέρα του, στέλνοντάς την σε καθοδική πορεία.

Το πρώτο τρέιλερ για το remake του «A Star Is Born» έχει μουσική, τραγούδι, στιγμές έρωτα αλλά και μελαγχολίας.

Η μουσική του έργου είναι καινούρια και η Lady Gaga έχει γράψει ορισμένα νέα τραγούδια μαζί με τους Bradley Cooper, Lukas Nelson, Jason Isbell και τον παραγωγό Mark Ronson. Όλα τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν ζωντανά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist