Το μήνυμα της Lady Gaga για την αυτοκτονία του «Zombie Boy»

Written by on August 3, 2018

Με αφορμή την αυτοκτονία του «Zombie Boy», η Lady Gaga δίνει έμφαση στη σημαντικότητα που έχει η αναζήτηση βοήθειας για θέματα ψυχικής υγείας.

Η Lady Gaga θρηνεί για το θάνατο του φίλου της και μοντέλου Rick Genest, ο οποίος ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο «Zombie Boy» λόγω των χαρακτηριστικών τατουάζ που είχε κάνει στο πρόσωπό του.

Ο Καναδός, που είχε πρωταγωνιστήσει στο πολυσυζητημένο video clip της Lady Gaga για το «Born This Way», έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 32 ετών.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κοινοποίησε στο Twitter την είδηση για τον τραγικό θάνατο του «Zombie Boy» και μοιράστηκε ένα μήνυμα στο οποίο έδωσε έμφαση στην ψυχική υγεία.

«Η αυτοκτονία του φίλου Rick Genest, του “Zombie Boy”, είναι κάτι παραπάνω από συντριπτική», έγραψε. «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα για να αλλάξουμε την κουλτούρα, να φέρουμε την ψυχική υγεία στο προσκήνιο και να σβήσουμε το στίγμα ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτήν», επισήμανε.

«Εάν υποφέρετε καλέστε ένα φίλο ή την οικογένειά σας σήμερα. Πρέπει να σώσουμε ο ένας τον άλλον», υπογράμμισε η Lady Gaga και συνόδευσε την ανάρτηση της με ορισμένες φωτογραφίες του Zombie Bowie και των εντυπωσιακών τατουάζ του.

Η Lady Gaga συνέχισε με μία δεύτερη δημοσιεύση, στην οποία κάνει κατανοητό ότι δίνει το δικό της αγώνα για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

«Η επιστήμη μάς λέει ότι χρειάζονται 21 ημέρες για να αποκτήσεις μία συνήθεια. Εάν υποφέρετε από θέματα ψυχικής υγείας, παρακαλώ σήμερα να είναι η πρώτη ημέρα ή η συνέχεια της δουλειάς που έχετε κάνει», ανέφερε.

«Ζητήστε βοήθεια εάν πονάτε και αν γνωρίζετε κάποιον που πονάει, προσφέρετε βοήθεια επίσης.»

Ο Rick Genest είχε αποκτήσει το ψευδώνυμο «Zombie Boy» στην ηλικία των 16 ετών, για το πλήθος των τατουάζ που είχε κάνει σε όλο του το σώμα, ενώ ήταν κάτοχος δύο ρεκόρ Guinness: Για τα περισσότερα έντομα και τα περισσότερα οστά που έχουν γίνει τατουάζ σε ένα σώμα.

Όταν ήταν έφηβος είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε στην αντίστοιχη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του, επηρεάζοντας όμως με καταστροφικές συνέπειες την ψυχική υγεία του.

Ο «Zombie Boy» έγινε γνωστός όταν συμμετείχε στο video clip της Lady Gaga για το «Born This Way», το 2010.

Το τελευταίο διάστημα, ο Rick Genest συνεργαζόταν με τον κιθαρίστα Mike Riggs για τη δημιουργία ενός άλμπουμ με τραγούδια που θα έγραφε ο ίδιος.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist