Τι επιφυλάσσει η Taylor Swift για το video clip του «End Game»;

Written by on December 21, 2017

Σε εξέλιξη είναι η οπτικοποίηση του «End Game», του τραγουδιού που φέρνει κοντά την Taylor Swift με τον Ed Sheeran και τον Future.

Η Taylor Swift ετοιμάζει το επόμενο video clip από το «reputation». Τι επιφυλάσσει αυτή τη φορά;

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι «αιχμαλώτισε» την pop star μαζί με τον Future να γυρίζουν μία σκηνή επάνω σε μία πολυτελή θαλαμηγό αξίας πολλών εκατομμυρίων, στην ακτή του Μαιάμι. Η παρουσία του Αμερικανού ράπερ αποκαλύπτει ότι το μουσικό βίντεο που βρίσκεται στα σκαριά αφορά το «End Game», όπου συμμετέχει επιπλέον ο Ed Sheeran.

Εξάλλου, ο Βρετανός hitmaker δεν είχε καταφέρει να συγκρατηθεί και παρά την προσπάθεια… πρόδωσε το «μυστικό» της Taylor Swift, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το video clip του «End Game» από δημοσιογράφο, πριν μερικές ημέρες. «Δεν ξέρω τι μπορώ να πω… Αλλά υπάρχει μουσικό βίντεο για το τραγούδι», είπε.

Στα μέσα Οκτωβρίου, η Taylor Swift είχε επισκεφθεί το Λονδίνο για να πραγματοποιήσει μία σειρά λήψεων στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, από τις οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο παρασκηνιακές φωτογραφίες.

Δεδομένου ότι δεν έχουμε δει ακόμη στις οθόνες το υλικό, το «End Game» ίσως να αποτελείται από πλάνα που έχουν τραβηχθεί στο Λονδίνο και στο Μαϊάμι.

Το «End Game» θα είναι το επόμενο single του «reputation» και το τρίτο τραγούδι του δίσκου που αποκτά εικόνα. Έχει προηγηθεί το επικό video clip για το «Look What You Made Me Do» με 786 εκατομμύρια προβολές και η κινηματογραφική υπερπαραγωγή επιστημονικής φαντασίας στο «…Ready For It?».

Δείτε backstage υλικό από τα γυρίσματα:

Πηγη: hit-channel.com

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist