Τζένιφερ Λόπεζ-Αλεξ Ροντρίγκεζ: Απαντούν σε προσωπικές ερωτήσεις για τη σχέση τους -Ποιος έδωσε το πρώτο φιλί; [βίντεο]

Written by on March 25, 2020

Ποιος είπε πρώτος «σ’ αγαπώ»; Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ απαντούν σε προσωπικές ερωτήσεις για τη σχέση τους


Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο αρραβωνιαστικός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ βρίσκονται απομονωμένοι στο σπίτι και περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, όπου ο ίδιος και η αρραβωνιαστικιά του, Τζένιφερ Λόπεζ, έχουν κλειστά τα μάτια και απαντούν σε προσωπικές ερωτήσεις, χωρίς να ξέρει ο ένας τι απάντησε ο άλλος. Ανάλογα την ερώτηση, δείχνουν με το δάχτυλο είτε τον εαυτό τους είτε το έτερον ήμισύ τους, χωρίς να μιλούν και μαρτυρήσουν την απάντησή τους! Σκοπός είναι να δουν σε πόσες ερωτήσεις συμφώνησαν.

Πρόκειται για ένα βίντεο, το οποίο έχουν δημοσιεύσει αρκετά ζευγάρια στα social media και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο TikTok. Ακούγονται ερωτήσεις που αφορούν τη σχέση τους, όπως, «Ποιος απολογείται πιο συχνά μετά από έναν καβγά;», όπου και οι δύο δείχνουν τους εαυτούς τους, «Ποιος είπε πρώτος σ΄αγαπώ», (spoiler alert: ήταν ο Άλεξ Ροντρίγκεζ), και ποιος ενθάρρυνε το πρώτο τους φιλί, η οποία ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ.

Το βίντεο είναι αρκετά ενδιαφέρον να το παρακολουθεί κανείς γιατί οι δυο τους συμφωνούν σε πολύ λίγα πράγματα και μάλλον, όταν θα το είδαν πια ολοκληρωμένο, θα γέλασαν πολύ, βλέποντας ότι διαφώνησαν στα περισσότερα!

 

Ωστόσο, η 50χρονη Τζένιφερ Λόπεζ και ο 44χρονος Άλεξ Ροντρίγκεζ φαίνεται ότι περνούν μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους στη ζωή τους, κάτι που φαίνεται από τα βίντεο που δημοσιεύουν και οι δύο στα social media.

Μαζί με τα παιδιά τους (τα οποία ο καθένας έχει αποκτήσει από προηγούμενες σχέσεις) φαίνονται πολύ δεμένοι και αντιμετωπίζουν μαζί την καραντίνα λόγω κορωνοϊού.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist