Τα τραγούδια με τα περισσότερα streams στο Spotify για το 2020

Written by on December 4, 2020

Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα τραγούδια στο Spotify για τη φετινή χρονιά.

 

Το Spotify έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα πέντε τραγούδια που συγκέντρωσαν τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα του για το 2020.

Το δημοφιλέστερο τραγούδι στην υπηρεσία streaming για τη φετινή χρονιά είναι το «Blinding Lights» του The Weeknd, το οποίο άγγιξε τα 1,6 δισεκατομμύρια streams.

Το «Blinding Lights» από το άλμπουμ «After Hours» του The Weeknd έχει βρεθεί για τέσσερις συνολικά εβδομάδες στο No. 1 του αμερικανικού Billboard Hot 100, ενώ έχει συμπληρώσει 25 συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Η τεράστια επιτυχία του Καναδού καλλιτέχνη κέρδισε επίσης το βραβείο για το Βίντεο της Χρονιάς στα MTV Video Music Awards 2020, ωστόσο μεγάλη αίσθηση προκάλεσε ο αποκλεισμός του «Blinding Lights» και του ίδιο του The Weeknd από τις υποψηφιότητες για τα Βραβεία Grammy του 2021.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο The Weeknd βρίσκεται στην τέταρτη θέση των καλλιτεχνών με τα περισσότερα streams στο Spotify για τη φετινή χρονιά, ενώ το «After Hours» είναι το πιο δεύτερο πιο δημοφιλές άλμπουμ στην πλατφόρμα για το 2020.

Τη δεύτερη θέση των τραγουδιών με τα περισσότερα streams στο Spotify για το 2020 καταλαμβάνει το «Dance Monkey» της Tones And I, ένα τραγούδι που έχει διανύσει 18 συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το διεθνές ρεπερτόριο στην Ελλάδα.

Στην τρίτη θέση συναντάμε το «The Box» του Roddy Ricch ενώ η τέταρτη θέση ανήκει στο «Roses – Imanbek Remix» του Αμερικανού ράπερ SAINt JHN και του Καζάκου DJ Imanbek.

Την πεντάδα των δημοφιλέστερων τραγουδιών στο Spotify για το 2020 συμπληρώνει το «Don’t Start Now» της Dua Lipa.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ολοκληρώνει παράλληλα τη φετινή χρονιά στην τέταρτη θέση των γυναικών με τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα για το 2020.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist