Σάρωσε σε πωλήσεις το album της Taylor Swift

Written by on December 28, 2022

Η Taylor Swift επέκτεινε τις εκπληκτικές επιδόσεις της μετά το εκπληκτικό ντεμπούτο του δέκατου άλμπουμ της, «Midnights», το οποίο κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του.
Μέσα σε μόλις οκτώ εβδομάδες, το «Midnights» κατέγραψε πωλήσεις ισοδύναμες άνω των 6 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως και άνω των 3 εκατομμυρίων μόνο στις ΗΠΑ. Η Taylor Swift είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης στην ιστορία με πέντε άλμπουμ που σημείωσαν πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας τους.
Το «Midnights» πραγματοποίησε στις ΗΠΑ την εβδομάδα του ντεμπούτου του συνολικές πωλήσεις ισοδύναμες των 1,578 εκατομμυρίων άλμπουμ και έγινε το πρώτο άλμπουμ από το 2015 και έπειτα που πούλησε πάνω 1 εκατομμύριο φυσικούς δίσκους στην αμερικανική αγορά.
Η Taylor Swift συνέτριψε πολυάριθμα ρεκόρ στα charts, στις υπηρεσίες streaming και στις πωλήσεις φυσικών δίσκων και βινυλίων παγκοσμίως με το «Midnights», το άλμπουμ με τις ταχύτερες πωλήσεις στην καριέρα της.
Το «Miidnights» έκανε ντεμπούτο στο No. 1 των charts σε συνολικά 19 χώρες, όπως στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία και σημείωσε το ρεκόρ για το καλύτερο ντεμπούτο όλων των εποχών στο Spotify, συγκεντρώνοντας πάνω από 185 εκατομμύρια streams παγκοσμίως την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.
Η Taylor Swift έγινε επίσης ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία που κυριάρχησε σε ολόκληρο το Top 10 του αμερικανικού Billboard Hot 100 σε μία εβδομάδα, καταλαμβάνοντας ολόκληρη την κορυφαία δεκάδα με τα τραγούδια του «Midnights».
Το «Midnights» έχει κυριαρχήσει για πέντε εβδομάδες στο No. 1 του Billboard 200 και το τραγούδι «Anti-Hero», το lead single του άλμπουμ, έχει παραμείνει για έξι εβδομάδες στο No. 1 του Billboard Hot 100.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist