Πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια την ερωτική «ξηρασία»;

Written by on November 16, 2017

Ο Jean-Paul Sartre, Γάλλος φιλόσοφος, έλεγε ότι αν αισθάνεσαι μοναξιά όταν είσαι μόνος, έχεις κακή παρέα. Όλοι περνάμε στιγμές που αισθανόμαστε απομονωμένοι από τον κόσμο, κυρίως όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με έναν χωρισμό. Ωστόσο, μια περίοδος δίχως σχέση μπορεί επίσης να είναι πολύ ωφέλιμη για εμάς. Έχουμε χρόνο να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα και να αφιερώσουμε χρόνο στον πιο σπουδαίο άνθρωπο που υπάρχει για εμάς, τον εαυτό μας.

Άραγε τα ζώδια τι κάνουν μια τέτοια περίοδο, που καμία φορά κρατάει περισσότερο απ΄όσο υπολογίσαμε; Αρχίζουν κάποιο σπορ; Μαθαίνουν κάποια ξένη γλώσσα; Κλαίνε και μεθάνε;Ας το ανακαλύψουμε:

ΚΡΙΟΣ ♈

Οι Κριοί δεν είναι έτσι και αλλιώς φίλοι της δέσμευσης. Γι΄αυτό και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την μοναξιά, ίσα-ίσα που την επιδιώκουν κιόλας. Προσοχή! Δεν μιλάμε για το σεξ. Εκεί συνεχίζουν ακάθεκτοι. Άσε που αν περάσει μήνας χωρίς, μπορεί να αρχίζουν να αφηνιάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αν και αντέχουν την μοναξιά, την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Ένα τόσο συναισθηματικό και βαθιά σταθερό ζώδιο χρειάζεται την ασφάλεια μίας σχέσης. Μένει μόνος/η όταν πληγωθεί σε τέτοιο βαθμό, που χάνει την πίστη του/της στον έρωτα. Θα βρει ένα χόμπι, όπως η μαγειρική, αλλά δεν θα γεμίσει το κενό μέσα του. Μέχρι να αισθανθεί ασφάλεια και να ξαναερωτευτεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ ♊

Οι Δίδυμοι δεν νιώθουν ποτέ μόνοι, επειδή πάντα το επιλέγουν. Ακόμη κι αν έχουν καιρό να κάνουν σχέση, επενδύουν τόσο χρόνο στον εαυτό τους και τα χόμπι τους, που δεν αισθάνονται κανένα κενό (γι΄αυτό σας θαυμάζω). Θέλουν μια σχέση που να τους καλύπτει, οπότε μέχρι να την βρουν ψάχνονται γενικά. Το μυστικό τους είναι πως ποτέ δεν ψάχνουν το άλλο τους μισό, αλλά το άλλο τους ολόκληρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Έχει πένθος το παιδί. Τι δεν καταλαβαίνεις; Του αρέσει να είναι και λίγο drama queen. Σοβαρά τώρα, αυτό το ζώδιο δεν την αντέχει την μοναξιά. Η συντροφικότητα είναι το ελιξήριο της ζωής του. Για να μείνει μόνος/η σημαίνει ότι είναι πολύ πληγωμένος/η από το παρελθόν του. Τα καλά νέα είναι ότι βοηθάει την οικονομία με τόσα χαρτομάντηλα που αγοράζει.

ΛΕΩΝ ♌

Δεν είναι εύκολο για έναν Λέων να μείνει μόνος/η. Έχει ανάγκη από διαρκή επιβεβαίωση, την οποία μπορεί να προσφέρει μόνο το ταίρι του. Τώρα σε περίπτωση που τύχει να μην βρει κάποιον που να πληρεί τα standards του, μένει να θαυμάζει το είδωλό του στο τζάμι και να λυπάται γι΄αυτούς που χάνουν την μοναδικότητα του. Από την άλλη, είναι μια καλή ευκαιρία να φλερτάρει άφοβα και την εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Δεν την φοβάται την φωτιά… ε, την μοναξιά εννοώ. Ο έρωτας τον κουράζει, έρχεται σε σύγκρουση με το τόσο καλά δομημένο του πρόγραμμα, οπότε θέλει να αξίζει πολύ αυτή την θυσία ο/η σύντροφός του. Την αγαπάει την μοναξιά, καθώς έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα χόμπι του. Μην τον φοβάσαι, όταν έρθει η ώρα θα ξαναμπεί στο παιχνίδι από μόνος/η του/ης.

ΖΥΓΟΣ 

Ένας Ζυγός μπορεί να μείνει σε μια προβληματική σχέση μόνο και μόνο για να μην μείνει αντιμέτωπος με την μοναξιά. Αγαπάει την παρέα σε όλα τα επίπεδα, κι αν και λατρεύει τον φλερτ, θέλει να έχει έναν άνθρωπο που θα του στέλνει  κάθε μέρα «Καληνύχτα». Άμα αναγκαστικά μείνει μόνος/η, ψάχνει να βρει κάποιον/α που θα ικανοποιεί αυτή του την επιθυμία και θα φλερτάρει πολύ μέχρι να τα καταφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το ζώδιο που τα θέλει όλα ή τίποτα. Δεν πρόκειται να μείνει σε μια σχέση που δεν τον καλύπτει. Προτιμάει να περνάει μεγάλες περιόδους με τον εαυτό του (που τον ξέρει καλύτερα από τον καθένα). Βρίσκει νέα χόμπι, ξεκινάει κάποιο άθλημα. Ειδικά άμα έχει πληγωθεί, περιμένει υπομονετικά μέχρι να του έρθει το καλύτερο. Θέλει τον έρωτα, αλλά άμα δεν το ζει σε όλο του το μεγαλείο, αισθάνεται ότι τον ξεφτιλίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Για έναν Τοξότη η έλλειψη σχέσης δεν σημαίνει ότι είναι μόνος/η. Έχει πάρα πολλούς φίλους που δεν τον αφήνουν στιγμή από τα μάτια τους. Εξάλλου η φιλία είναι πιο σημαντική για έναν Τοξότη από μια σχέση. Σίγουρα από κάτι μέτριο ή κακό, προτιμά να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του και γι΄αυτούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Αιγόκερως έχει τον τρόπο να τα καταφέρνει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αφοσιώνεται σε αυτό που ξέρει καλύτερα: την καριέρα ή την δουλειά του. Μπορεί να μείνει μόνος για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να το καταλάβει και αυτό γίνεται επειδή του αρέσει να δημιουργεί πράγματα για τον εαυτό του/της. Θα ξαναεπενδύσει σε μία σχέση μόλις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο με τον καιρό του/ης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Δεν αγχώνεται για τίποτα ένας Υδροχόος. Άλλωστε και η μοναξιά στο παιχνίδι είναι. Υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις που δεν χρειάζεται να κλαίγεσαι για χαζομάρες. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα, ούτε και η «ξηρασία». Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φλερτάρει, απλά αφήνει την μοίρα να αποφασίσει πότε είναι η ιδανική στιγμή για κάτι καινούργιο.

ΙΧΘΥΣ ♓

Ευαίσθητος και ονειροπόλος, ένας Ιχθύς δύσκολα μένει μόνος για πολύ. Άμα συμβεί κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι έχει κολλήσει σε κάτι που τον πλήγωσε στο παρελθόν και φοβάται για το μέλλον. Ωστόσο, δεν είναι γκρινιάρης. Τα όνειρά του δεν περιορίζονται σε μια σχέση και μπορεί να επενδύσει στο μέλλον του ή να ξεκινήσει ένα νέο χόμπι, μέχρι ο έρωτας να του ξαναχτυπήσει την πόρτα.

Πηγή:yang.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist