Πρώτη γεύση από την ταινία «Bohemian Rhapsody» για τον Freddie Mercury των Queen

Written by on May 21, 2018

Πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό αφιέρωμα στον εμβληματικό Freddie Mercury των Queen.

Ο Freddie Mercury των Queen είναι ο επόμενος θρύλος της μουσικής που αποκτά τη βιογραφική ταινία που του αξίζει.

Τον εμβληματικό καλλιτέχνη υποδύεται στο «Bohemian Rhapsody» ο βραβευμένος Αμερικανός ηθοποιός Rami Malek, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο σίριαλ «Mr. Malek».

Η υπόθεση της ταινίας, σε σενάριο του Anthony McCarten και σε σκηνοθεσία του Dexter Fletcher (ο οποίος αντικατέστησε τον αρχικό σκηνοθέτη, Bryan Singer), διαδραματίζεται μεταξύ του 1970, όταν σχηματίστηκαν οι Queen και το 1985, η χρονιά της αξεπέραστης συναυλίας «Live Aid».

Το «Bohemian Rhapsody» είναι ένας φόρος τιμής στους Queen, στη μουσική τους και του εξαιρετικού τραγουδιστή Freddie Mercury, που αψήφησε τα στερεότυπα και τη συνέτριψε κάθε τι συμβατικό για να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους διασκεδαστές του πλανήτη.

Η ταινία καταγράφει τη γρήγορη και μεγάλη άνοδο των Queen μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια τους και τον επαναστατικό ήχο τους, αλλά και την περίοδο που κινδύνευσαν να καταρρεύσουν εξαιτίας του τρόπου ζωής του Freddie Mercury που βγήκε εκτός ελέγχου. Το έργο καταλήγει στη θριαμβευτική επανένωση την παραμονή της συναυλίας «Live Aid», όπου ο Mercury αντιμετωπίζοντας μία απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, οδηγεί τους Queen σε μία από τις καλύτερες ζωντανές εμφανίσεις στην ιστορία της ροκ μουσικής.

Εν τω μεταξύ, το «Bohemian Rhapsody» ισχυροποιεί την κληρονομιά ενός συγκροτήματος που ήταν πάντα σαν οικογένεια και που συνεχίζει να εμπνέει τους αμύητους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι σήμερα.

Οι εταιρείες παραγωγής 20th Century Fox και Regency Enterprises μόλις έδωσαν στη δημοσιότητα του πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ για τη βιογραφική ταινία του Freddie Mercury.

Εκτός από τον Rami Malek στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Freddie Mercury, στην ταινία συμμετέχουν επίσης ο Gwilym Lee ως Brian May, ο Ben Hardy ως Roger Taylor και ο Joseph Mazzello ως John Deacon. Παίζουν επιπλέον η Lucy Boynton ως Mary Austin και ο Aidan Gillen ως John Reid.

Το «Bohemian Rhapsody» κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Οκτωβρίου.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist