Ποια είναι η Mimi Webb;

Written by on March 1, 2022

  • Γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 2000 στο Canterbury της Αγγλίας. To “κορίτσι της διπλανής πόρτας” που ακούει στο όνομα Mimi Webb, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια που πρέπει να μάθεις. Έχει ήδη ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια streams, έχει εκατομμύρια προβολές στο YouTube και με τη κυκλοφορία του 1ου της EP “Seven Shades Of Heartbreak”, που κυκλοφόρησε από τη Panik Records/Sony Music, φαίνεται πως το κοινό διψούσε για νέο αίμα στη pop μουσική σκηνή.

    Έχοντας εμπνευστεί απο μεγάλες φωνές της Βρετανικής Soul μουσικής όπως Amy Winehouse, Emeli Sande και Sam Smith, η MimiWebb ξεκίνησε να γράφει τους δικούς της στίχους σε ένα μικρό ημερολόγιο σε ηλικία μόλις 13 ετών. Το 2019, άρχισε να ανεβάζει στο διαδίκτυο τη δική της μουσική, κεντρίζοντας έτσι το ενδιαφέρον της EPIC Records.

    Τα acapella videos της από διασκευές συγκέντρωσαν 20 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για μια σειρά από αγαπημένα τραγούδια, όπως τα “Before I Go”, I’ll Break My Heart Again”, “Reasons” και “Good Vibes”, τα οποία έχουν ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια streams συνολικά. Ταυτόχρονα μετράει ήδη και δύο μεγάλες επιτυχίες με το “Good Without” και το “Dumb Love”, καθώς και τα δύο σκαρφάλωσαν στο Τop 15 του Βρετανικού Singles chart και έτσι έγινε η πρώτη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα, μετά τη Dua Lipa το 2017, που κατάφερε να έχει δυο singles στο Top 15 της Αγγλίας πριν ακόμη κυκλοφορήσει debut album.

    Πριν λίγες μέρες το BBC Radio 1 τη τοποθέτησε στο Νο.3 της λίστας Sound 2022 με τα πιο υποσχόμενα νέα πρόσωπα φέτος. Αυτό έγινε αμέσως μετά την πρώτη sold out περιοδεία της στην Αγγλία, η οποία έλαβε εξαιρετικές κριτικές από τα Wonderland, teenVOGUE, Clash, Flaunt και Consequence of Sound. Η Mimi όταν γράφει τα τραγούδια της ευελπιστεί ο κόσμος να νιώθει για το τι τραγουδάει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δυνατή φωνή της θα μας απασχολήσει πολύ το 2022.
    Αυτό είναι το νέο της τραγούδι

     

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist