Ο The Weeknd κυκλοφορεί τη συλλογή «The Highlights»

Written by on January 27, 2021

Τα «Highlights» στην καριέρα του The Weeknd.

 

Ο The Weeknd κυκλοφορεί το άλμπουμ «The Highlights», μια νέα συλλογή που συγκεντρώνει 18 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Να σημειωθεί ότι η συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε CD στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του καλλιτέχνη και δεν κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες, αν και τα τραγούδια βρίσκονται ήδη στις υπηρεσίες streaming.

Το «The Highlights» περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιλογών από την προσωπική δισκογραφία του The Weeknd, από το περίφημο «Trilogy» μέχρι το πιο πρόσφατο «After Hours».

Στη άλμπουμ συναντάμε τα τραγούδια «Wicked Games» και «The Morning» από τη συλλογή «Trilogy» (2012), τα τραγούδια «Often», «The Hills», «Can’t Feel My Face», «In the Night», «Earned It» και «Acquainted» από το «Beauty Behind The Madness» (2015), τα «Starboy», «I Feel It Coming» και «Die For You» από το «Starboy» (2016) και το «Call Out My Name» από το EP «My Dear Melancholy,» (2018).

Από το άλμπουμ «After Hours» (2020) περιλαμβάνονται οι επιτυχίες «Blinding Lights», «Heartless», «In Your Eyes» και «Save Your Tears».

Τη συλλογή «The Highlights» συμπληρώνουν η συνεργασία του The Weeknd με τον Kendrick Lamar στο τραγούδι «Pray For Me» από το soundtrack της ταινίας «Black Panther» (2018) και η συνάντησή του με την Ariana Grande στο τραγούδι «Love Me Harder» από το άλμπουμ «My Everything» (2014) της pop star.

Το greatest hits άλμπουμ κυκλοφορεί από τις XO και Republic Records / Universal Music λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη εμφάνιση του The Weeknd στο ημίχρονο του Super Bowl 2021, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist